VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 43> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navratila sam i ja uživati u proljetnom vrtu
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pozdrav tebi i tvom vrtu koji najavljuje dolazak proljeća barem u nekim krajevima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svratila i ja u tvoj preljepi vrt, a tebe nema! Tako bih rado popila kavicu sa tobom!!!
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Prošetala i ja da vidim proljetnice.
Prekrasni cvjetići kod tebe ![]() Do iduće šetnje ostavljam ti puno ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
hajde šalji proljeće i nama
![]() |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Baš sam uživala u šetnji prekrasnim vrtom uz more i bar sam malo odmorila oči od ovog snijega vani koji neumorno pada.
Usput sam vidjela da ti je rođendan pa ti želim sve najbolje! ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Svima svojim cvijetnim,javljam da je moj portun oprt,a cvijeće će Vas sa veseljem dočekati. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Laptop mi je totalno poludio, bolje on nego ja
![]() Ne znam šta znači ˇportun oprtˇ, ali znam da želim slike, a njih nigdje nema!!! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Stavi po koju slikicu i ovdje draga, znam da imaš kaj za pokazati
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kod tebe je proljece a nama su za nedjelju njavili snijeg ! Pa zar mu jos nije dosta ?
![]() |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
dok strpljivo čekam da ova zima,snijeg, hladnoća prestane i nestane, svako malo navratim i uživam u slikicama...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve pomalo izbija novim pupovima kao i kod mene
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Zamisli ! Nisu se prevarili ! Upravo su javili na Radio-Stubici da je poceo padati ! Za 5 do 10 minuta je kod nas ! Nama ovo ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Moja je sestra zbrisala k vama na toplo, a ja opet gledam bjelinu. Šmrc
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala vam cvijetne,na posjeti.
A mene nešto photo-boocet ne sluša. "portun oprt"-kapija otvorena,ulazna vrata otvorena,portone aperto,open door,offene Tur..... |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Belina,jel toplo kod tebe,ja bi došla na šetnju da malo pobjegnem od mog snijega.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |