Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 151> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
misty morat ćeš ti k meni na poduku iz vrtlarenja
![]() a gnijezda su OK, samo pazi da se miševi ne zavuku, slična gnijezda s malim poljskim miševima mi smo znali naći na trsu od vinove loze kad smo išli u berbu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mego, mali kaktus dogodi se svima, nadam se da se neće ponoviti
![]() anči hvala ti draga, a što da radim u vrijeme kad danima kiša lije? ![]() Mari vdim da moram malo pojasniti to o gnjezdima. To samo izvana nalikuje na gnjezda, a zapravo su plastične čašice obložene osušenom travom s pokošenog travnjaka, to valjda zovu sjeno? Kako su travke bile prilično duge namatala sam ih oko čašica i na kraju oko njih namotala i vezala konac iste boje. U čašicama je naravno zemlja, pa teško da bi tu miševi tražili stan ![]() A poduka iz vrtlarenja će mi itekako dobro doći ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Misty,draga, nije me bilo kod tebe neko vrijeme, pa sam imala dosta toga za pogledat.
Nevrijeme, šteta, al bar nije puno toga nastradalo, hvala bogu. I mene su gnijezda oduševila! Ja te inače imam, što se kaže, dvije lijeve, pa me uvijek iznova oduševi kad ljudi rade čuda s rukama, kao ti, kao i naše tete salvete. A nasmijala sam se posebno kad sam pročitala kako si čupala "korov", a ono nije bio korov. Bez brige, svi to radimo. Inače, sve ti je lijepo, bujno, i kao i obično, čovjek se tako lijepo smiri u tvom vrtu. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
svaka čast na ideji, simpatično i dekorativno izgledaju tvoja gnijezda!
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, moram se ponoviti za ostalim djevojkama. zaista si talentirana i košarice su ti mrak! da bar ja imam
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Misti malo sam zavirila, gnjezda su super, veliki pozdrav.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dražesni cvjetići,a još imaju posebnu draž u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić onako jednostavna gnjezda možeš bez problema saviti i s dvije lijeve ruke
![]() R, sara hvala ti draga ![]() Tatjana hvala ti, a ponovit ću i tebi isto kao Bigici, to je zbilja sasvim jednostavno ![]() Triša ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mira draga moja, stigao je opet paket od tebe i u njemu nešto što je meni najljepše!
Da ti kažem samo "hvala" premalo je, učinila si da se osjećam ponovo kao ova beba! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U jednu od praznih žardinjera uselile su najdraže stanovnice mog vrta. Stigle su u paketu (poklon od Mire 021) i sad su prave margaritele konačno u mom vrtu! Svaki je cvijet lijep na svoj način, ali ovo je moj najdraži! Kad ih gledam čini mi se da se vraćam u djetinjstvo, u naš stari vrt u kojem ih je baka njegovala s toliko ljubavi!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I stolisnik se našao u Mirinom paketu!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Čini se da se nešto čudno događa s cvijećem u mom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjećate se mog panjića? Izgleda da je postao tijesan ovim čuvarkućama, još malo pa će ga čitavog obujmiti, a počele su i cvjetati
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj ne mogu virovat,več je stigao
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovaj tvoj panjić je zaista nešto posebno,slikaj još jednom ružu da vidimo tu boju,lijepe poklone si dobila a i žardinjera ti je posebna
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalala, panjić je divaaan!! A sreća radi Mirina paketća "opipljiva" uistinu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Medo jest sladak je, sad mi pomalo sliži na ježa, a to da sam procvala, hehe, ma ocvala sam ja davno
![]() mali kaktus lijepe su i posebne ove žardinjere, ali ništa se ne može (po meni) usporediti s ljepotom margaritele! Anaida zbilja je tako, morala sam sjesti da uhvatim dah kad sam otvorila paket i vidjela moje najdraže cvijeće u njemu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |