Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Da spremna! I na frizuru idem, posebno za ovu prigodu!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragička, nadam se da si danas dobre volje i spremna za kavicu
![]() onog pakujčeka si baš fino okinula ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uz cviće se moraš osjećati lipo i to je naprosto tako ,a ti se uz svoje kako meni izgleda,moraš osjećati dobro
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja pa to je očaravajuće, znam da si opet dobre volje, jer i ja sam kad vidim tvoje dvorište.
Za moju rječanku
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Gioiaa, draga, hvala ti i drago mi je da si opet s nama.
![]() Anaida, jelda sam dobro napravila? Baš su me mali trgnule i biljčice i sličice. Gt, nadam se da se vidimo u četvrtak. ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ahoj, Velika Majko! Moje duboko poštovanje, tebi i tvojemu radu!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() Dobro si učinila prošetavši i slikajući - em si sebe šetnjom oraspoložila, em si i nas slikcama razveselila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mene moje cvijece oraspolozi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
baš sam i pomislila da si "glumila" mrava....bitno da se osjećaš bolje |
|
![]() |
|
Moon, hvala ti, osjećam se bolje.
A za đurđice sam sjela na pod i odozdola ih slikala, iz mravlje perspektive. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ndam se da se sad osjećaš bolje |
|
![]() |
|
OTOK, je, istina je, koji put je samo jedan pogled na cvijet dovoljn da se čovjek bolje osjeća.
Kaktusiću, ja stvarno ne vidim dobro. Ove mravce sam skužila tek kad sam slike postavila. ![]() |
|
![]() |
|
Tatjana, fala ti. Ne odišem baš veseljem danas, al bit će bolje sutra! I tebi ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ak nevidiš dobro,a kak onda svakog mrava slikneš |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš pravo, cvijeće nam je i utjeha i radost, još kad je ovako lijepo ....
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Bigica,prekrasni su ti cveteki.tak lepi i šareni. odišu ljepotom i veseljem kao i njihova gazdarica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |