Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 120> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh puno biljkica u cvatu.prelijepo,a perunika bakina zaista je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i perunika,i veigela...itd.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
razbarušeni klinčić
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
šaljem pozdrav i puse preko puno gora, brda i dolina....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pelargonija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arauja iz sjemena sa aukcije...bila u podrumu....
...ona koja je ostala vani... neslavno se smrzla... ![]() ...lavanda mini cvjetića počela se kititi... (... kakvu sam vidla u baumaxu!!!??!! cvjetići ko bumbari veliki ...) ![]() ...prvi prkos-ov cvijet... ![]() ...ukrasna djetelina...oxalis... ...na kupu je oko 5-6 lukovčica...valjda nisu još sve izašle...nedugo dam tek posadila... ![]() ![]() ...iglica rosa... ..mislim da je ova od free, al i da postoji još jedna od jagode.... ![]() "nešto" se sprema cvasti... ![]() Vidi se na hosti da puževi "dobro" obavljaju svoj posel!!! ![]() Poslat ću ih k Lantani da ima više "prijatelja"! ![]() Samo za moje treba otvoriti kamp ili apartmane jer nemaju kućice!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... jel ovo ostić????
...za "normalnu",po njima,biljku je bila cijena oko 30 kn, a ova je bila "malo žedna" i snižena na 3,50kn!!! ![]() tradescantija... ![]() ...digitalis...lani dolutao u moje dvorište, sad cvate...dobro došao... ...ove godine posijani...hvala Matilda... ![]() ...jagodice bobice...počelo je počelo... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...još jedan "kupček"ivančica...te su sad na vrtu...
...ove sam lani "fkrala" ispred susedove kuće, jer sam mislila da ih mi nemamo, a ono mm prečesto kosi, pa se nisu stigle pokazati... ![]() a sad malo teglice... koprive... (sijala sam ih, izašlo ih stotine, sve se srušile prek noći... i sad sam si nakraju kupila tri...) ![]() ![]() ove još treba posaditi... ...pelargoniju je opet Lovro dobil... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
puzeća gazanija, i nešto... slično bakopama u lila boji i nešto.. slično bršljanu, samo masniji, mesnatiji list i ko da se sprema cvasti...vidjet ćemo...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... pasiflora... lani tu nije cvala, kak bu ove godine????
Ako opet neće, podsjetit ćemo se cvjetića od predlani... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...plavi krumpirko... lani je bil direkt u zemlji...
ove je dobil počasno mjesto u bačvi... ...još ne cvate, ali hoće...hoće...!!! ...s lijeve su Maslačkove svekrvine oči... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Krasan vrt nema sta...
![]() predivne su ti biljke i jedva cekam vidjet kako se dalje razvija tvoj vrt... do onda pozdrav ( usput,ako ti je sta uvenulo od bilja iz mog paketa slobodno pitaj-ako imam rado saljem).. ionako sljedeci tjedan saljem zaostatke |
|
![]() |
|
hVALA, Maslačak, mislim da su svi na broju!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
wooow krasne cvjetke.
rekla bih da ono je ostić.
A ovo lila što si opisala da je slično bacopi - to i je bacopa (ima ih u više boja; osim u bijeloj ima ih i roza, žuta, plava - to je ta lila kako si ju opisala. Imam ju i ja.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno je u tebe, sve lijepo i zeleno! krumpirko ti je veliko stabalce, dobio je lijepu bačvicu pa će i cvijetati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala Moon i Antonija!!!
Pa, i za bacope i za ostića sam bila sigurna 95%, al ipak sam priupitala! Tko pita, ne skita! Ove su dvije nijanse lila, još pikiram rozu, al žutu i plavu nisam vidjela kod nas!!!Ko zna kam mi oči lutaju!!! Antonija, krumpirko ima oko 5 godina!!! Nikad me nije iznevjeril da nije cval, valjda neće ni ove!!! Idem malo lutati vrtovima, ima ih puuuunooo, ne stignem sve pogledat!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lovro evo me malo u posjeti....Svega lijepoga ima kod tebe...Posebno lijepa je vajgela, pravo dugogodišnje stablo. Za oko su mi zapele plava iglica i plave perunike, jako lijepo....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Procvjetala crnooka suzana!!!
Kupljena na VŽ placu za 8 kn!!! (zažmirite na zamazanu teglu!) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |