Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 73> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alisa, vjerujem da je i kod tebe sad lijepo i sunčano - i da i nove biljčice uživaju u tvojem vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Flavkić,Anaida
![]() Anaida,danas je promjenljivo vrijeme,malo oblaka,sunca i vjetra.Nema kiše napoookon,ali najavljuju je opet od prekosutra.. :( |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
E ako napokon nema kiše, vrijeme je da poslikaš malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Eeee,Flavka,dok se ja natjram da slikam prođe voz i dođe nova kiša i zahlađenjee!Snijeg na planinama oko mene :(
Evo par sličica nastalih dok je vrijeme bilo ljepše..Nema neke explozije boja,više je zelenilo,ali valjda bude i cvjetića dok ugrije sunce...Ruže ![]() ![]() kadulja u cvatu.. ![]() ![]() to gore su karanfili i ostić |
|
![]() |
|
rodic
![]() ovo je prinova od neki dan.Iako imam ovu palmu,nisam mogla da odolim kad je bila na sniženju... ![]() i Lantana je nova ![]() narandžasta penjačica se uplela u klematis i grmove..Miriše predivno,nastala je od reznice.. ![]() [img]http://i259.photobucket.com/albums/hh288/enterijer/biljke/DSCN3646.jpg[/i |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() wejgela ![]() dicentre bijele ![]() ![]() đulbešečerka ove godine je jako kratko imala lijepe cvijetove.Nekako je sva kao prelivena vrelom vodom.Pupovi čim se pootvarali počeli su da stare..Valjda od ovih kiša.. ![]() |
|
![]() |
|
Ova bijela ruža odbacuje pupove,neznam zbog čega!Možda zbog nedostatka proljeća..
![]() ![]() ovogodišnji iberis.Valjda ovaj opstane kod mene do sledeće sezone.. ![]() pakujci još cvjetaju.. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast legendo -biljke su prekrasne a čak mislim da su ti i one lijepe od mene ..
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala ti Niho na posjeti i hvala na biljkama.Nisam ih još vidjela ni preuzela
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Forzicija,Lantana hvala na posjeti....Ova kiša neda mira biljkama pa tako nema ni neke explozije boja u mom vrtu!!
Za vas ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pa ti samo prigovaraš, a biljkice prelijepe |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je kod tebe usprkos lošem vremenu. A valjda će se i vrijeme popraviti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, veliš snijeg na planinama oko tebe?? Brrr, a lipanj je!! Hvala na lijepim slikicama i želim i tebi i nama čim brži povratak sunca i topline!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe ružice,svi čakamo da se vrijeme popravi
![]() |
|
![]() |
|
Flavka.ja ne prigovaram onoliko koliko bi trebala
![]() Lantana,hvala ti na posjeti i utješnim riječima..Valjda se vrijeme popravi,nekada.... ![]() Anaida hladno je,da smo i grijanje upalili..Valjda će biti bolje..Hvala tebi na lijepim riječima ![]() Mali kaktus hvala i tebi na posjeti i pohvalama... Evo par sličica današnjih.. upleli se i clematis i ruža penjačica i dva grma.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Turski karanfili,nikad lošiji nisu bili.Pola ih nestalo tokom zime..
![]() oxalis ![]() ova prvi put cvjeta u mojoj bašti ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Šetala i uživala.
Iako je, kako kažeš, snijeg na planinama, to se po tvom rascvjetalom cvijeću ne bi reklo. |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
fantazija od ruže,imam istu lila boje kad rascvijeta,meni je najljepša,još rosna i sve ostalo u tvom vrtu,prelijepo je!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |