Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() baka, Triša pa ima bijelih ljubičica oko kamena, bili su i neki sukulenti ali sada ih ne vidim, valjda je Danijela pokosila hoja ![]() mali kaktus, lilie, bergenija, bigmamma ![]() niho gdje si ![]() mira021 imaju moji prvi susjedi svaki po jednog Dona, lijevi je neki strašan, pit bul a desni je mješanac i oba imaju ime Don! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema straha za kamen, kako ćeš ga maknuti ako ima 500 kila
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sinoć sam već po mraku sadila ljiljane, liliehvala, nakon što su prošli kroz ulicu sa strojem i zaprašili protiv komaraca.. bilo je, inače nemoguće boraviti u vrtu kolko su dosađivali
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj ugao kuće sa lozicom odaje dojam romantike,o Mari imaš i smokvu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mira021 imam i pelin, palmu od banane,čemprese ali opet
nešta fali, miris mora |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
zašto bi maknula smokvu, oprosti ali neću, pa ne živimo na moru, kod nas je jaka zima i ovdje joj je ugodno, i zaštićena je od hladnog vjetra i sniježnih zapuha već smo prije imali tako smokvu koja je rodila divnim plodovima, mislim da je bila petrovka, smokve su bile krupne tamnoljubičaste
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Mari, draga, mislim da ti je misty htjela reć da ODMAKNEŠ, a ne makneš smokvu. Smokva ima tako jako korijenje da diže temelje od kuće, znaš koju štetu ti može napravit.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opa, vidim istarskih smokvica! Bravo!
![]() Bigmama i misty-da imaju pravo - smokva zaista izraste velika i ima jako korijenje!
Iz kojeg Katuna je smokvica? Mi ih u Istri imamo puno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bergenia, nisam znala da ima više Katuna, ovaj je u parku prirode, kod mjesta Kožljak
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala Anči
![]() još uvijek vidim čitat bez naočala, hvala Bogu, a neki tu na mene galame ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo će biti sjesti u hladovinu ispod smokve i sladiti se slatkim plodovima. I ja imam jednu smokvu udaljenu dva metra od istočnog zida kuće. Kući do sada nije ništa, a smokva tu raste 20 godina.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mari draga,vidim ja da ti voliš mediteransko bilje i imaš onaj profinjeni duh za svaku biljkicu i svaku jednako cjeniš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam vidjela lijepu smokvicu,graničicu.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |