Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 54>
Korisnik
Poruka
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 06:24
Krasno arčik. Lijepo je vidjeti i voće i povrće i cvijeće na okupu. Još kad ne bi morala brinuti kako sve to zaštititi od nepozvanih gostiju, sve bi bilo puno lakše. Clap
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 08:17
smile55bravo bravo i bravo za vrijednu nasu acik...sve je predivno..sto si posijala sada zanjes...kako je to divno...ja sam sa svime najiskrenije odusevljena....torta je zakon,cvijece se kocoperi a plod zemlje se hvali...predivno si sve odradila da nemamo svi ljepslje rijeci nego savrseno.....ponosimo se tobom vrijednice nasa...smile81
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2015 u 07:18

juče sam bila, sa MM-em u obilazak okoliša...saznala sam da je nekadašnja menadžerica Tošeta Proeskog, Ljiljana Petrović, odlučila je da se bavi organskom proizvodnjom začinskog bilja...i to u mom kraju...na putu do njene plantaže uslikala sam ovaj prizor...divlja kruška puna roda okovana kamenčićima iz kamenoloma...
neverovatno...slika slikana mobilnim, pa se dobro ne vidi, ali prizor me oduševio...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2015 u 07:36

predivan prizor...prostor je ograđen, tako da je slika napravjena iz daljine...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2015 u 13:46
lavandula...

imam puno lepih slika, ali nešto mi danas ne ide prebacivanje...

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2015 u 15:31
Lipo , lipo  smile113
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2015 u 17:55
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Krasno arčik. Lijepo je vidjeti i voće i povrće i cvijeće na okupu. Još kad ne bi morala brinuti kako sve to zaštititi od nepozvanih gostiju, sve bi bilo puno lakše. Clap

rajaskivrtovi radimo na zaštiti...biće to ok...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2015 u 17:56
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

smile55bravo bravo i bravo za vrijednu nasu acik...sve je predivno..sto si posijala sada zanjes...kako je to divno...ja sam sa svime najiskrenije odusevljena....torta je zakon,cvijece se kocoperi a plod zemlje se hvali...predivno si sve odradila da nemamo svi ljepslje rijeci nego savrseno.....ponosimo se tobom vrijednice nasa...smile81

Josipa ...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2015 u 17:56
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Lipo , lipo  smile113

Fiki,

...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2015 u 00:43
Imali novih radova? smile57
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2015 u 01:07
krasne slike smile55
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2015 u 22:24
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

krasne slike smile55

hvala moon...nije mi aparat neki prvoklasni ali nisu loše...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:09
radilo se...punom parom...

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:13
Bravo Arčik!!!!! smile55
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:14

toliko o "građevinskim radovima"...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:23
tikvice cukini...

već sam pisala o ovoj tikvici...fantastična je ...imam samo tri korena, a tikvica kolko voliš...brzo rastu...za samo dva-tri dana narastu toliko da ako ih ne ubereš, počnu da žute...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:27
patišon...

prvi put je sadim...i odmah zauzela visoko mesto na mojoj listi biljaka za sadnju...top 10...ukusna...fantazija... ...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:29
...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:39
hokaido...malo sam iznenađena...iz jednog korena jedna tikva...svaki dan ih obilazim...ima ih samo tri...jedva čekam da budu spremne za branje...već zamišljam predivnu čorbu...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2015 u 23:43
takozvane "pečenke"...videćemo...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.