Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 39>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 23:52
Meni je prosle godine prvvi put cvetala,a imam je vec "dugo",proljetos sam je presadila i nisam ni razmisljala o njenom cvetanju,ali ona odlucila da me iznenadi prava dzungla.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 00:05
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 10:51
Predivna džungla.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 12:44
Kako se je lijepo razraslosmile64
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 22:35
Džungla je zakon  Thumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 07:43
[IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />
a sta bi ja drugo radila nego vodila bitku s travom i korovom,onda zalila za svaki slucaj,sto bi bacala graske da li ce padati kisa ili nece...a da!napokon smo ocistili grasak i stavili ga u zamrzivac!dosadan posao...gladiole se polako otvaraju,danas sam videla i kod hibija dva cveta,i jedan ljljan procvetao... to je to... za sledecu godinu planiram malo drugacije da uredim bastu,da ima vise reda
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 21:29
Opet sredjivala moj haos,malo proredila , pa zasadila Shashine suncokrete ,sad cekam da se razgranaju i procvetaju .
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 08:24
Gioiaa,baš sam se nasmijala kod ove tvoje izjave da planiraš uvesti reda sljedeće godine.Ok je to no i ja svake godine planiram uvesti reda,i uvedem ga i onda dođe tliko novih,lijepih biljkica da ih moram negdje posaditi pa opet ispadne"nered"LOL
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 21:50
Ja to zovem kreativni nered, tako bolje zvuči
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 14:59
otkucala sam kilometarsku poruku i nesto zabrljala?
ma nije bitno...
u pravu si shasha,svake godine odlucim nesto menjati...ma videcemo da li cu napraviti nekog reda ili ne,trudicu se.ovih dana sam visak izbacila,pa koliko god mi je to tesko,sad deluje urednije.pada mi na pamet i ona crna folija,ima li ko iskustva oko toga?ma bar bi stavila u jedan deo baste.
inace jucer sam cistila fontanu,mogu vam reci mukotrpan posao,al kad ne uradis kako treba to je tako.danas odmaram,zato sto je Ivanjdan,napolju je prevruce i krivo mi sto nisam otisla na Drinu da se malo rashladim.Opet sam ja krivac,obecala sam tetki mog pok.muza da cu svratiti na kaficu.
xenia kreativan nered bas dobro zvuci
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 13:31
gioiaa, ja sam ove godine sadila paradajz, krastavce, lubenice i onaj veliki grah pod crnu foliju, i sve je dobro ispalo, normalno raste - paradajz je već za branje, a nije bilo puno posla oko korova, tu i tamo neki izviri iz rupe gdje je posađeno. Ostalo sam bez folije. Jagode sam isto  pod foliju, ali kad se raspucala (nije bila neka kvaliteta, mada je predviđena za povrtnjak) bacila sam je i stavila sjeckanu slamu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 13:40
ma znam da nije nista savrseno.ne bih po citavom vrtu stavila,barem jedan deo,a na foliju bi stavila sitan sljunak,to sam videla u nekom casopisu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 21:24
evo da i ja napisem nesto sto sam korisno uradila u mom vrtu.Pokosila sam travu sa novom kosilicom,da nije pao mrak zavrsila bi celo dvoriste.Milina,kosilica mala,laka za rukovanje ,ona stara jest da ima veliki kos i ne moram svaki cas prazniti ga,ali sa njom rukovati je grozno.Eto mislla sam malo na sebe da olaksam sebi.Nista drugo i nisam radila,to ostavljam za sutra.Jest da su se navukli oblaci,al se nadam da ce nas kisa zaobici,ma nije meni tesko zalivati
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 13:07
Tak i treba! Misli na svoju smile52 da ti bu lakše! 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 23:36
heee,trudim se da mislim.
nisam danas preterala s radovima,malo ceprkala ono sto kosilica ne moze da dohvati.prije sat ipo zalila dobro i nista vise.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 20:55
gioiaa daj malo oladi - sve će te ionako čekati, nikud neće pobjeći -
znaš onu "rad je zadovoljstvo", ali sada nije vrijeme da se prepuštamo zadovoljstvima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 22:58
e danas je skoro tako bilo,nisam cak ni zaljevala.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 17:43
jedini rad,a pre bi rekla zadovoljstvo je namestanje bazena i punjenje vodom.Naravno danas nema nista od kupanja,al sutra se nadam uzivanju
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 09:17
Nadamo se i kojoj slikici Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 10:34
bice bice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.