Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala danci, karmen i tatjana! Je, uspavala samse malo...sad odmaram, kao što sam napisala-čisto me strah započet, izgubim kontrolu nad vremenom. Je Karmen, ja sam ti slaba na anđele, imam puno figurica kući pa kad donesem nove-svi me pitaju jesam liprolupala, di ću više s njima:))) A i kutije su mi najdraže za radit-pogodak u sridu! Slavica je hiperproduktivna (viđam je i čujem pa znam), ona jednostavno ne staje, a nrza je ko vjetar.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka cast moredelmare.posebno su me dojmile kutije za vino.prekrasne su.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Auuuuuuuuuu,rekoh ,idem malo virnuti a ono ,imaš radova kao da si godinu dana ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dođi mare kod mene,ovdje je lipo toplo i ima jaja za pituravanje!!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala maredelmare dobra si, dascicu sam oslikala, sto se tice pukotina, uvijek kad radim s lakom za raspucavanje akrilne boje, pukotine mi budu velike
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
...evo smo nakon duže pauze počeli nešto radit. Veselim se eventualnim pohvalama, ali, naravno, i kritikama,jer..kako ću drugačije znat gdje se trebam popravit. Oprostite na bombardiranjuu fotografijama, ali šta mogu kad nikako ne uspjevam jedan rad "škljocnit" tako da se vidi sa svih strana:(..a imam i lošu naviku da fotkam radove uveče.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E, da!..zaboravih reć-zadnja kutija mi nije završena pa se zato vidi drvofix oko kamenčića..nije stigao stisnit se
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A zato se ti ne javljaš!Bila si vrijedna,svaka ti čast!PREDIVNO JE SVE!Ma sve mi se sviđa,ne mogu izdvojiti ništa posebno, možda onu kutiju za vjenčanje ipak!
![]() |
|
![]() |
|
Hehehehe!!!! Misliš na onu balerinu šta sam je posjela među cvijeće i leptiriće?!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
maredelmare, kutijice su savršene, balerina je moj favorit, ali i sve ostalo, pogotovo minijature su fantastične
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutija za vino je prvoklasna. Svega po malo , a ništa previše. Kako si ispisala slova? print ili???
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su odlični,bravo mare
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno radis mare,samo nastavi.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...sve krasno ali ja ću evo izdvojiti stalažicu zato što njih baš i nemamo priliku puno vidjeti...kutijice...kutija za vino...sve jako lijepo!!!
|
|
![]() |
|
Hvala Slavice,Primavera, Dorina, Felina, Rose, Kaća...jesam koga zaboravila?
![]() ![]() Felina, slova sam isprintala pa s indigom prenijela na kutiju.Otisak mi je bio bljedunjav, ali dovoljno vidljiv da ga mogu podebljat flomasterom za CD-e.Tako sam i ono "In vino veritas" na jednoj boci prije radila. Da sam išla pisat vlastoručno...bilo bi veselo ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Prava eksplozija radova! Radovi su predobri, tako lijepo i uredno napravljeni. Moj favorit je kutija za vino. Pre pre dobro
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala maredelmare potrudit cu se da vise oslikavam.Ti si bila jako vrijedna, kutija za vino, skrinjice ne znam sta je ljepse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
radovi su savršeni, nemam šta drugo za dodati, prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |