vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zumbuli zamamno mirišu,a i ostalo cviće je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Šteta šta su kišni dani pa se ne može ništa raditi u vrtu!
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
s velikim veseljim pratim stvaranje tvojeg vrta uz more u kojemu ima krasnih detalja, kao što su i ova kolica
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zgodna su ti ova kolica
![]() plave i rozaste zumbule uvijek mi je drago vidjeti, to je stara vrsta kojih je uvijek bilo u vrtovima naših baka ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasan vrt uz more,oduševio me,pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510,zumbuli su zaista iz vrta jedne bake,lani sam ih dobila na poklon.Ne viđam ih baš često po vrtovima tu u Dalmaciji,ali meni su prekrasni.
Kolica su poklon od MM-a,baš me razveselio! ![]() Velik pozdrav svima! |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kolica su ti
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako zumbuli divno mirisu
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Djetalina ti je super, jedva cekam da moja iznikne , ali kod nas je trenutno 2 stupnja, pa cemo pricekati joooos :) |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Šentada je klupa! Fantastično ![]() |
|
![]() |
|
Eto,tako ja naučila još jednu novu riječ! Pojma nisam imala...
Klupa ili šentada je poklon od jednog prijatelja,mislim da ju je on donio iz Njemačke,nisam sigurna. Maso,i kod nas je sad opet hladno ,puše jaka bura,ujuto ne mogu od straha pogledati cvijeće da ne bi vidila koji slomljen cvijet ili granu. Inače,djeteline su već i procvjetale u ostalim vrtovima u mom mjestu,ali moja je na sjevernoj strani iza kuće di je malo sunca pa svako godinu kasni. |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Simpa vrtić! Baš me nekako privlače te stazice posute škaljom...jesi ispod stavljala foliju?
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Opsjena,i meni je drago da ćemo se družiti,i ja sam nedavno bila u tvom vrtu,vjerojatno si primijetila.
Frida,da ispod staze je folija,vrt je star tri godine,a tako i folija,zasad je sve u redu-nema trave na vidiku. Inače,staza je u obliku križa jer odmah pored mog vrta se nalazi mala kamena crkvica još iz 17.stoljeća,pa mi se to učinilo nekako prigodno. Puno vam hvala svima na pohvalama i na posjeti! |
|
![]() |
|
![]() garoful |
|
![]() |
|
![]() ne znam kako se zove,ali prekrasan je |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |