Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 47>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 22:59
Kada sam bila kod Jace u posijeti oduševio me je njezin plumbago.Pošto Jaca štrajka i neće staviti sliku,moram vam ja pokazati kako je velik i pun cvijeta.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 23:20

delonix regia

collvillea racemosa

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 11:38
Jacin plumbago je cijeli gorostas a tvoja kolekcija sve veća i ljepša smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 14:41
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Jacin plumbago je cijeli gorostas a tvoja kolekcija sve veća i ljepša smile57

enrikova nona,hvala ti
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 15:54
Mene su oduševile Anemone, posebno ona dupla. Clap
Mislim da sam takvu kupila ovog proljeća ali mi se nažalost osušila još kao mala sadnica.Cry

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 08:02
Ja samo imam jedno pitanje
ima li nesto da nemasLOL????????? A sve lepo
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 11:18
pravo kaže leona.
oduševljena sam količinom i vrstom bilja koje ti imaš.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 13:05
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Mene su oduševile Anemone, posebno ona dupla. Clap
Mislim da sam takvu kupila ovog proljeća ali mi se nažalost osušila još kao mala sadnica.Cry

FLOAMYE meni su isto anemone lijepe,sada u jesen kada ostalo cvijeće prestaje sa cvatnjom one dolaze do izražaja.Ako si zainteresirana za njih javi se na pp.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 13:10
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Ja samo imam jedno pitanje
ima li nesto da nemasLOL????????? A sve lepo

Draga Leona,puno toga ja još nemam.Mislim da bih ja to tebe trebala pitati
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 13:14
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

pravo kaže leona.
oduševljena sam količinom i vrstom bilja koje ti imaš.

ajama hvala ti na tako lijepim riječima.Nekako me sve više privlači egzotično cvijeće
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 16:45
Leona,pogledaj kakva sam ljepotica

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 16:54
Cassia je neumorna

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 17:08
Kamelia, nisam znala kakva ti je rasvjeta u vrtu, pa sam ipak prošetala po danu!Wink
Ma, od toliko ljepote ima da se sjaji do duboko u noć...stvarno, prekrasne biljne vrste....prekrasno cvjetni buketići, a ni solisti ne zaostaju...
hmmmmm..što odabrati????!!?????Embarrassed
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 19:23
Prekrasan pampas i onaj grm sa bobicama,ne znam mu imesmile64
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 21:08
Količina, raznovrsnost, ljepota boja jednom riječju savršeno. Posebno mi je za oko zapela bijela ruselija, ne zto što je memam, a dugo je tražim, već zato što je uistinu prekrasnasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 13:37
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Kamelia, nisam znala kakva ti je rasvjeta u vrtu, pa sam ipak prošetala po danu!Wink
Ma, od toliko ljepote ima da se sjaji do duboko u noć...stvarno, prekrasne biljne vrste....prekrasno cvjetni buketići, a ni solisti ne zaostaju...

Dobro je da si prošetala po danu,jer mi rasvijeta u vrtu i nije baš najbolja,elektra nikako da promijeni žarulju
Ovo ti je za pohvale
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 13:38
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasan pampas i onaj grm sa bobicama,ne znam mu imesmile64
<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

miska hvala ti
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 13:41
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Količina, raznovrsnost, ljepota boja jednom riječju savršeno. Posebno mi je za oko zapela bijela ruselija, ne zto što je memam, a dugo je tražim, već zato što je uistinu prekrasnasmile55

aralija hvala ti,a možda ti ptičica donese na vrata toliko traženu ruseliju
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 21:01
Samo smile79 a ja smile43od sreće
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 22:43
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Dobro je da si prošetala po danu,jer mi rasvijeta u vrtu i nije baš najbolja,elektra nikako da promijeni žarulju
Ovo ti je za pohvale

Zato sam ja šetala s baterijom u ruciLOLi bolje da nisam došla po danu.Samo možeš uzdisati od te ljepotesmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.