Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:07

Svi tvoji radovi me obaraju, ali onaj tanjur smile39...smile79..

Ja sam probala sa staklenim tanjurom i četvrtinom salvete, ali mi nije išlo..jooooj...draga, kako to uspijevaš?Čime si mazala, kako si radila..tnxsmile211
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 21:22
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Proljeće,slažem se u potpunosti sa tobom!

Piramida drago mi je da isto mislimo, a vjerojatno nismo jedine!!!

P.S. Kako tvoj "projekt" napreduje???Wink
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 20:59
Proljeće,slažem se u potpunosti sa tobom!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 20:49
Draga moja, nema me par dana i kada se vratim oči mi ispadnu od ove ljepote!!!
Moram na glas reći svoje mišljenje...
Mislim da ti na ovom forumu i na drugima koje posjećujem imaš najorginalnije, najljepše i najpedantije radove.
A pogotovo što znam da ne ideš niti na radionice, a niti skidaš ideje sa interneta(osim ideja za kalupe ili kako se već zovu) stoga su mi tvoji radovi zaista nenadmašivi.
Neka mi oproste ostali, ali ovo je samo moje skromno mišljenje...

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 15:40
Izzy,škrinja ti je mraksmile94,mislim da ni u jednom dućanu ne možeš naći takvu lijepu i originalnu škrinju.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 20:18
Tanjur je krajnje jednostavan, salveta je ta koja je stvarno posebna... Nažalost, imala sam samo jeeeednuuu... smile43
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 20:15

Ovaj tanju je "mrak" smile227
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 14:42
Draga moja Izzy, ja sam ti prava noćna ptica još od srednje škole LOL  Tada sam po noći učila, pa onda doša fax, pa opet noćno učenje. Gotov fax, al noćna ptica i dalje. Po noći se i dalje čita, bio to internet ili neka dobra knjiga.
Jedino kad odem kod  bake na otok, onda sam prava dobrica, idem ranije leć i ne treba mi puno da zaspem Big%20smile

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 09:09
Frezija, motive sam printala u kopiraoni i ispali su sjajno! No, sad sam se napokon počastila novim printerom (stari digao ruke od mene) tako da neću više morati hodočastiti po kopiraonama. Papir je običan 80 grama, samo prethodno potopljen u vodi (prije nanošenja)... Wink
Moj blog

Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 09:04
Taman sam ti tila ishvaliti onu kutiju, a kad ono vauuuuuuuuu, pijat ti je  prekrasan, originalan ..... SAVRŠEN.... Ostala sam bez teksta..... Prava si umjetnica......

Gore si objašnjavala proces rada tvoje lijepe kutijice, i napisala si da si printala motive , pa me zanima na  čemu......

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 08:49
Jučer navečer se ukazala potreba za jednim hitnim i jednostavnim poklonom mojoj bivšoj kolegici s posla, pa sam nabrzinu smuljala ovo... Slikica je malo tamnija, ali samo tako se najbolje vidi ova (meni) divna salveta pauna koju sam našla među svojim salvetama iz osnovne škole!
 smile126

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 08:23
Hippy, More - pa jeste normalne?! Da li vi spavate po noći ili šta?! Ja mislila da sam ja noćna ptica ovih dana, al vidim da imam društvo! LOL Hvala na lijepim komentarima...
More, ne pričaj gluposti, imaš jako lijepih radova i svi ih volimo gledati, pogotovo ako su vezani za mooooooreeeeee.... Wink
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 01:25
škrinjica me definitivno oborila  smile227   zbilja, svaka čast na trudu, strpljivosti, mašti..... smile79
kad vidim sve tvoje radove, čisto mi neugodno pokazat nešto svoje.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 01:17
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Buba, jesi sigurna da to želiš?! [IMG]smileys/emot100.gif" align="absmiddle" alt="smile42" />Dakle... Rastavila kutiju i obrusila ju (koliko sam mogla), obojila ju lak lazurom u boji tamnog oraha (volim kad se vidi struktura drveta, ne volim kad je zatvoreno bojom), zaljepila motive koje sam printala (slon, ribari, mapa, itd.)... Letvice na poklopcu mi se uopće nisu svidjele stoga sam ih umotala špagom uz pomoć drvofixa. Zamislila sam da moraju biti pretinci u kutiji - dragi mi je s posla donio šperploče koje je izrezao po mojim mjerama i tako je nastala gornja "ladica" i pregradice koje sam svaku posebno ljepila nekim moćnim ljepilom koje prste otkida! Željela sam nogice na škrinjici, nisam znala čime bih to izvela pa je mama predložila drvene perlice! Imala sam neke zelene koje sam pobrusila jako grubim papirom da ostanu crte, pa sam ih obojila lazurom (izgledaju štosno, budem si i ogrlicu napravila od njih) i zaljepila! Jel' to dovoljno kratko, a opet dovoljno jasno enciklopedijice? [IMG]smileys/emot118.gif" align="absmiddle" alt="smile61" />

Svaka čast .....
Škrinica je zaista orginalna..... a i nakit u njoj obara
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 23:54
Hvala Gogs! Ja sam inače špaga freak... Na jednoj slici škrinjice se vidi duga ogrlica od špage s drvenim kuglicama - to sam eksperimentirala s makrameom prošlog ljeta, imamo ju i mama i ja... Volim te sve prirodne materijale i boje... 
smile187
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 23:45
tu se stvarno nema šta za reći.Kad si opisivala što si od nje napravila pretpostavljala sam i za unutrašnjost ali ovi rubovi sa špagom su me definitivno oborili, nemam komentara                i tako bi mogla dalje
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 13:25
Hvala... Iskreno, ne znam da li bih radila još jednu ovakvu... LOL
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 13:23
sve jasno!!!

bome si se pomučila oko škrinjice....al je rezultat zato suuuper!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 13:06
Buba, jesi sigurna da to želiš?! smile42
Dakle... Rastavila kutiju i obrusila ju (koliko sam mogla), obojila ju lak lazurom u boji tamnog oraha (volim kad se vidi struktura drveta, ne volim kad je zatvoreno bojom), zaljepila motive koje sam printala (slon, ribari, mapa, itd.)... Letvice na poklopcu mi se uopće nisu svidjele stoga sam ih umotala špagom uz pomoć drvofixa. Zamislila sam da moraju biti pretinci u kutiji - dragi mi je s posla donio šperploče koje je izrezao po mojim mjerama i tako je nastala gornja "ladica" i pregradice koje sam svaku posebno ljepila nekim moćnim ljepilom koje prste otkida! Željela sam nogice na škrinjici, nisam znala čime bih to izvela pa je mama predložila drvene perlice! Imala sam neke zelene koje sam pobrusila jako grubim papirom da ostanu crte, pa sam ih obojila lazurom (izgledaju štosno, budem si i ogrlicu napravila od njih) i zaljepila! Jel' to dovoljno kratko, a opet dovoljno jasno enciklopedijice?
 smile61

Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:31
ajde nam ukratko ispričaj faze nastajanja....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.