Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svi tvoji radovi me obaraju, ali onaj tanjur Ja sam probala sa staklenim tanjurom i četvrtinom salvete, ali mi nije išlo..jooooj...draga, kako to uspijevaš?Čime si mazala, kako si radila..tnx
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida drago mi je da isto mislimo, a vjerojatno nismo jedine!!!
P.S. Kako tvoj "projekt" napreduje???
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće,slažem se u potpunosti sa tobom!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja, nema me par dana i kada se vratim oči mi ispadnu od ove ljepote!!!
Moram na glas reći svoje mišljenje...
Mislim da ti na ovom forumu i na drugima koje posjećujem imaš najorginalnije, najljepše i najpedantije radove.
A pogotovo što znam da ne ideš niti na radionice, a niti skidaš ideje sa interneta(osim ideja za kalupe ili kako se već zovu) stoga su mi tvoji radovi zaista nenadmašivi.
Neka mi oproste ostali, ali ovo je samo moje skromno mišljenje...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Izzy,škrinja ti je mrak
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tanjur je krajnje jednostavan, salveta je ta koja je stvarno posebna... Nažalost, imala sam samo jeeeednuuu...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovaj tanju je "mrak"
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Draga moja Izzy, ja sam ti prava noćna ptica još od srednje škole
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Frezija, motive sam printala u kopiraoni i ispali su sjajno! No, sad sam se napokon počastila novim printerom (stari digao ruke od mene) tako da neću više morati hodočastiti po kopiraonama. Papir je običan 80 grama, samo prethodno potopljen u vodi (prije nanošenja)...
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Taman sam ti tila ishvaliti onu kutiju, a kad ono vauuuuuuuuu, pijat ti je prekrasan, originalan ..... SAVRŠEN.... Ostala sam bez teksta..... Prava si umjetnica......
Gore si objašnjavala proces rada tvoje lijepe kutijice, i napisala si da si printala motive , pa me zanima na čemu......
|
|
![]() |
|
Jučer navečer se ukazala potreba za jednim hitnim i jednostavnim poklonom mojoj bivšoj kolegici s posla, pa sam nabrzinu smuljala ovo... Slikica je malo tamnija, ali samo tako se najbolje vidi ova (meni) divna salveta pauna koju sam našla među svojim salvetama iz osnovne škole!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hippy, More - pa jeste normalne?! Da li vi spavate po noći ili šta?! Ja mislila da sam ja noćna ptica ovih dana, al vidim da imam društvo!
![]() More, ne pričaj gluposti, imaš jako lijepih radova i svi ih volimo gledati, pogotovo ako su vezani za mooooooreeeeee.... ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
škrinjica me definitivno oborila
![]() ![]() kad vidim sve tvoje radove, čisto mi neugodno pokazat nešto svoje.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Svaka čast ..... ![]() Škrinica je zaista orginalna..... a i nakit u njoj obara ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Gogs! Ja sam inače špaga freak... Na jednoj slici škrinjice se vidi duga ogrlica od špage s drvenim kuglicama - to sam eksperimentirala s makrameom prošlog ljeta, imamo ju i mama i ja... Volim te sve prirodne materijale i boje...
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tu se stvarno nema šta za reći.Kad si opisivala što si od nje napravila pretpostavljala sam i za unutrašnjost ali ovi rubovi sa špagom su me definitivno oborili, nemam komentara
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala... Iskreno, ne znam da li bih radila još jednu ovakvu...
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sve jasno!!!
bome si se pomučila oko škrinjice....al je rezultat zato suuuper!! |
|
![]() |
|
Buba, jesi sigurna da to želiš?!
![]() Dakle... Rastavila kutiju i obrusila ju (koliko sam mogla), obojila ju lak lazurom u boji tamnog oraha (volim kad se vidi struktura drveta, ne volim kad je zatvoreno bojom), zaljepila motive koje sam printala (slon, ribari, mapa, itd.)... Letvice na poklopcu mi se uopće nisu svidjele stoga sam ih umotala špagom uz pomoć drvofixa. Zamislila sam da moraju biti pretinci u kutiji - dragi mi je s posla donio šperploče koje je izrezao po mojim mjerama i tako je nastala gornja "ladica" i pregradice koje sam svaku posebno ljepila nekim moćnim ljepilom koje prste otkida! Željela sam nogice na škrinjici, nisam znala čime bih to izvela pa je mama predložila drvene perlice! Imala sam neke zelene koje sam pobrusila jako grubim papirom da ostanu crte, pa sam ih obojila lazurom (izgledaju štosno, budem si i ogrlicu napravila od njih) i zaljepila! Jel' to dovoljno kratko, a opet dovoljno jasno enciklopedijice? ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajde nam ukratko ispričaj faze nastajanja....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |