Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 08:50
baš sam mislila pitati je li ovo slikano prije slane ili poslijeUnhappy
klematis, ruža, razni grmići, hortenzija i sve ostalo ti je prekrasno i naravno slasne kruškeClap
meni se čini da je taj mraz došo rano jer je tek prva polovina 10-og mjesecaThumbs%20Down
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 12:57

prekrasne slikice prošarane jesenjim bojama..Tongue.prava uživancija!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 14:51
nadam se da nece biti stete od mraza.
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 14:57

ajme, božikovine smile211

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 15:38
Ja ću pohvaliti kao po običaju SVE od reda.......smile120
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 16:56

Kaktusić moja, kod mene, za sad, ne vidim tragove mraza, nadam se da ni kod tebe nije bilo veće štete. Uživam u tvojem vrteku, lijep mi je grmić ljubičasti, krasna ružica, a i trešnjice su krasne..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 19:24
Čovjeku dođe za Cry kad vidi ovo divno cvijeće, grmlje i pomisli da bi za koji dan moglo biti Dead od mraza!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 20:17

Antonija kod nas se mraz može očekivati već početkom 10 mjeseca,za sada je još dobro,nije štetu napravio,gredica sa ružama je posađena uz kuću na južnoj strani tako da je za sada u redu,malo su nastradali neveni i dalije ali ne previše,mogli bi još cvasti ako vrijene izdrži.

Anaida,mila moja,jel da su trešnjice krasne,pa naravno kad sam ih dobila od prekrasne osobeWink

Svim mojim gostima smile79i dođite mi opet
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 20:29
i ja uživala u ružamasmile73
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 11:54
Mali kaktus hvala Bogu da mraz nije naškodio tvom cvijeću, eto ima još lijepih dana bila bi šteta da tako rano odu sve one prekrasne ruže.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 18:14
Htjela sam vam pokazati kako je moj susjed objavio drugim susjedima rođenje sina

a ovo je iz moje vaze

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 18:55
 Meni više liči da roda nosi curicu, ali svejedno originalna ideja,a ruže u vazi prelijepe, skoro pa im osjetim miris.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 19:08
Tikvić,neznam po ćemu si ti zaključila da je cura,ali u trećem pokušaju je uspjelo biti muškoWink
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 23:02
bravo za susjeda, znači prva dva puta je dobio djete, treći put muško, čestitam!
ružice su prelijepe
1
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 07:45
Čestitke susjedu na troje dice,Lipa dosjetka za objavu rođenja bebiceThumbs%20UpTvoje ruže su predivneClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:41
za susjeda ,a za tebe zbog ruza.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 13:38
Originalno Thumbs%20Up 
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 14:51

LOLLOLLOLLOLroda!!!! neki još u to vjeruju,znam!!! ClapClapza ruže!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 15:03
prekrasan način da se objavi tako radosna vijest, sa rodom. Netko vjeruje u to netko ne, ali kod košnje trave, rode se približe mojoj kući na par metara, e onda postaje veselo: suprug zove kčer, da je netko treba, ona juri da vidi tko je, trčeći uleti u sinovu sobu i veli ne traži ona mene nego tebe, to je po novome, a sin mirno veli - ne diraj je  i ne tjeraj je, ona samo odmara, pa dogovorili smo se ona i ja kada treba doći!!!!Clap

Zbilja imaš najljepši ružičnjak na forumu, nisam se  ja otrovala ružama od koga god, nego od najbolje!!!smile64
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 15:17
Susjed ee to krasno domislio! Sjećam se, prije par godina smo MM i ja bili u Austriji i vidjeli nama zanimljivu ogradu, naravno od kamena. I približimo se mi toj ogradi, kad ono u kutku  ograde vidim rodu i obješen list A4 formata i na njemu slikica tek rođenog anđelčića, ime,  dan i sat rođenja, težina pri rođenju, visina (dužina Smile ) ...  PREDIVNO! Nikada taj detalj neću zaboraviti.  

Našla sam i slikicu...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.