dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 222> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš sam mislila pitati je li ovo slikano prije slane ili poslije
![]() klematis, ruža, razni grmići, hortenzija i sve ostalo ti je prekrasno i naravno slasne kruške
![]() meni se čini da je taj mraz došo rano jer je tek prva polovina 10-og mjeseca
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne slikice prošarane jesenjim bojama.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da nece biti stete od mraza.
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
ajme, božikovine |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja ću pohvaliti kao po običaju SVE od reda.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusić moja, kod mene, za sad, ne vidim tragove mraza, nadam se da ni kod tebe nije bilo veće štete. Uživam u tvojem vrteku, lijep mi je grmić ljubičasti, krasna ružica, a i trešnjice su krasne.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čovjeku dođe za
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija kod nas se mraz može očekivati već početkom 10 mjeseca,za sada je još dobro,nije štetu napravio,gredica sa ružama je posađena uz kuću na južnoj strani tako da je za sada u redu,malo su nastradali neveni i dalije ali ne previše,mogli bi još cvasti ako vrijene izdrži. Anaida,mila moja,jel da su trešnjice krasne,pa naravno kad sam ih dobila od prekrasne osobe![]() Svim mojim gostima
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
i ja uživala u ružama
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Mali kaktus hvala Bogu da mraz nije naškodio tvom cvijeću, eto ima još lijepih dana bila bi šteta da tako rano odu sve one prekrasne ruže.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Meni više liči da roda nosi curicu, ali svejedno originalna ideja,a ruže u vazi prelijepe, skoro pa im osjetim miris.
|
|
![]() |
|
Tikvić,neznam po ćemu si ti zaključila da je cura,ali u trećem pokušaju je uspjelo biti muško
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo za susjeda, znači prva dva puta je dobio djete, treći put muško, čestitam!
ružice su prelijepe 1 ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čestitke susjedu na troje dice,Lipa dosjetka za objavu rođenja bebice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za susjeda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Originalno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
prekrasan način da se objavi tako radosna vijest, sa rodom. Netko vjeruje u to netko ne, ali kod košnje trave, rode se približe mojoj kući na par metara, e onda postaje veselo: suprug zove kčer, da je netko treba, ona juri da vidi tko je, trčeći uleti u sinovu sobu i veli ne traži ona mene nego tebe, to je po novome, a sin mirno veli - ne diraj je i ne tjeraj je, ona samo odmara, pa dogovorili smo se ona i ja kada treba doći!!!!
![]() Zbilja imaš najljepši ružičnjak na forumu, nisam se ja otrovala ružama od koga god, nego od najbolje!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Susjed ee to krasno domislio! Sjećam se, prije par godina smo MM i ja bili u Austriji i vidjeli nama zanimljivu ogradu, naravno od kamena. I približimo se mi toj ogradi, kad ono u kutku ograde vidim rodu i obješen list A4 formata i na njemu slikica tek rođenog anđelčića, ime, dan i sat rođenja, težina pri rođenju, visina (dužina
![]() Našla sam i slikicu...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |