Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 14:52
trietelia
blue sky hvala ti od srcasmile78 ovakve 4 kucice smo postavili po vrtuprve marelice smo pojeli ovo su druge po zriobi ova je skroz zelena a ovo sam slozila nakon posjeta nasoj dragoj GrickiWinksmile78ovo je sarenolisni brsljan od nase Trise
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 17:00
nona ja sam bez teksta od slicica toga vrta zastao mi je dah..... posto sam danas presla tvoj vrt po prvi put necu nista izdvajati a od sada cu redovito navracati i okrepljivati se svjezim slicicama iz tvog prekrasnog vrta.... Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 18:02
Da li prave ptičice gnijezdo u kućicama ili samo dolaze na "koštu" ?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 18:15
Monny drago mi je si bila i da ćeš svraćati uvijek si dobrodošla smile78
milica7 kućice su tek postavljene jučer jele su kruh ovaj vani ali još nisu ušle unutra doduše mi ti imamo gnjezda lastvica pod šupom i u štali na novoj kući golubova a na staroj grlica, lani su se čak nastanile preko ljeta dok je puno lišća u gliciniju , pored naše kuće susjed ima visoki bor u kojem borave sove a par kuća dalje na drugom visokom boru 2 rode to ti je cijelo ptičje carstvo smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 19:20
Ne znam kako ptičice privući da se nastane u kućicama.!!!????
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:13
mi smo im stavili različite sjemenke unutra samo mislim da su male rupe za ulaz , moći će ući samo neke sitne ako uopće budu htjele , vidjet ćemo ...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 22:29
Uživala sam u cvijeću, ali posebno mi ja za oko zapela ona rascvjetana hoya, jer ja već godinama imam dvije, koje na prvi pogled izgledaju zdravo i napredno, ali nikada nisu cvjetale...Otkrij mi tajnu, jer očito nešto krivo radim...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 06:59

Kokotić, truba, različak..- jednom riječju divota.Clap

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 08:36
dada28 što se tiće hoye nema tajne ili ju bar ja neznam imam ti ja još jednu koja je cvjetala prije 20 god par godina zaredom na istim pupovima to znaš da ih ne smiješ kidat kad se iscvjetala oni su sami poodpadali i od onda nikad više moje su ti inače pelcane od primjerka donesenog iz Jordana smile78
Nataly goranko smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 13:21
Ja sam došla u krađu voća, ali onda sam ostala osupnuta ljepotom cvijeća i zaboravila na marelice
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 17:19
predivno ti je u vrtu,a sto se tice nevena tvoji su ljepsi nego moji ,moji su tek poceli
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 17:31
ima i malina draga OTOK steta sto nismo blize da dodjes kod mene uvijek ima nesto od vocaHuggrmolika angelaova mi je od nase Kontesee
draga gioia stvarno je krasan kao gerberi cvjetovi smile149 a ova od drage susjede, inace nas dvije kad kupimo cvijet i ako se moze podjeliti odmah dijelimoLOL krumirko a u podnozju lobelija naravno plavaova vodenika mi je bas lijepe boje
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 17:56
Prelijepo Nono. Ponovno se divim trubi, delfinijumu, daliji, voću, šarenilu i  ljepoti
tvoga rascvaloga vrta. Prelijepoooooosmile99

Je li ono mamina fuksija procvjetala?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:03
za kraj danas , moram u stan pod hitno
Gricka da mamina fuksija Wink procvjetala, nadam se da ces ostalo vidjet u zivo uskoro smile142
svima koji navrate u moj vrt zelim ugodan boravaksmile169
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 22:42

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 10:47
Fany54 dugo te nije bilo drago mi je da si tu smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 10:58

sinoc smo saznali da cemo dobiti jos jednog unuka i danasnje slike posvecujem njemuo
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:03
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:17
Kako si ti lijepu vijest sinoć čula,čestitam tiClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:28
malo ostica
hvala ti mali kaktus smile78margareta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.