Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 53> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno ti vrt izgleda kao usred ljeta,gladiole su mi predivne!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fuksija a što reći. Samo
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biljaka nikad dosta. Kupili smo zuti jasmin, koji cvjeta vec u sijecnju, veljaci, tako barem kazu, vidjet cemo kada ce kod mene cvjetati. ![]() ![]() ![]() Dragi moji bas mi je lijepo sa svima vama. Malo me prodje nostalgija kada procitam vase lijepe komentare, malo se i nasmijem, a tisucu i jedan puta pozelim da vas sve upoznam. Hvala mnogo;Alisa, Niho, Lantana, Smrcko, Bromelija, Zeljka23, Korijenko, OTOK, Minimode, Gioiaa, Anaida, Piramida, Domongo i Baka. Anaida, moram pronaci naziv one penjacice.Pisalo je da je to trajnica, ali ne znam da li to vrijedi i za Norvesku. Veliki pozdrav svima! ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
nemoj mi molim te reći da ti to cvate na jedan stupanj temperature? Za nevjerovati kak je krasno a nudiflorum sam i ja dobila nedavno od Kikce i super se drži.Rano cvate pa da razbije zimsku depresiju. Moj ti je prijedlog da si nabaviš kukurijeke-oni cvatu i kad još ima snijega
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kao i uvijek, prekrasno Fuksija
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fuksija, dalije, gladiole, pelargonije, ne nužnu tim redom, jer poredak je zaista nevažan kad je cjeli vrt ovako divan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala vam mnogo na setnji mojim vrtom. Hvala Hani, Retriver Sari i Trisi. Hana, upravo zato sam i kupila zuti jasmin, koji cvjeta tako rano da malo uljepsa vrt u zimi. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovaj vrt zaslužuje da je stalno na prvoj stranici,takva ljepota mora da se vidi
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Fuksija kod tebe u šetnji kao i uvijek prelijepo. I kod nas već dolazi hladnije vrijeme. Jutra i noći su dosta svježe tako da već pomalo razmišljam kud sve smjestiti kad još više zahladi.
Puno pozdrava iz tvog rodnog grada. ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() a kućica u cvijeću.....nemam riječi
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad vidim tvoj vrt zaplesala bi ko princeza u nekoj bajci. Što ću kad mi je vrtkao bajka
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Dobro jutro! Vidim te na popisu prisutnih članova i baš mi je to fora: ti budna u Norveškoj, ja u ZG, a šećemo tuđim vrtovima! ![]() ![]() ![]() Reci da li ovo voće ima šanse dozoriti kad je kod tebe već tako hladno? Usput, kod nas se sada u vrtnim centrima može kupiti nekoliko različitih vrsta kukurijeka (heleborus niger, H. orijentallis) koji cvate još za vrijeme snijega ili čim on počne kopniti, |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Jos je puno rascvjetanog cvijeca u tvom vrtu,divno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnogo hvala svima na posjeti; Bromeliji, Stefici, Minimode, Lani2, Lori, Smrcki, Perli i Zvrku. Lana2, ja sam moje cvijece skoro sve smjestila u podrum,pozdrav i tebi i lijepom Osijeku. Smrcko, bas si me nasmijala sa svojim smajlijima. Ti si expert za posebne smajlije. Nadam se da ce ti nagodinu biti jos ljepse plesati u mom vrtu, jer ce biti nekih vecih promjena, planovi se vec prave. Perla, kukurijek se ovdje prodaje za Bozic, kao procvjetane biljke, morat cu i to nabaviti. Pitas me da li uspije sazriti voce, ono su kupine na slici, i mislim da jedan dio nece sazriti, jer je ovo ljeto bilo kisovito i jako malo sunca. Svima puno, puno toplih ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Da nema malo ovih otpalih listića po travi ja bi rekla da je proljeće, ne mogu vjerovati da je tako zima, stvarno imaš prekrasan vrt, kakav bi tek bio da živiš tu kod mene.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rado bi ti poslala suncamda ovo divno cvece sto duze cveta,jer ovo je savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kod tebe uvijek predivno, ma nema riječi...tvoj vrt je poput raja! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |