Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 11:25
....nakon skromnog broja zimskih cvjetića, evo sad me podaril sa četiri cvjetića...

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 11:27
...orhideja koja je prva lani  počela cvasti, još uvijek održava svoju ljepotu!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 13:35
Lovrek, bila sam ti u posjeti!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 19:35
Lovro prosetala sam vrtom i ostala odusevljena ljepotom, a sada mogu mirno cekati nove slikice cvjeteka i uzivati ;) (stepenice su nam zaista jako slicne ;))
sve je divno smile141
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 21:58
Danas me posebno oduševila Ipomea.
Moja tek počinje cvasti.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 22:31
I kod nas je hladno ,vrijeme se stalno mijenja . A ja sjedim pokrivena dekom i gledam tvoje lijepe slikice i jako mi se sviđa onaj cvijet koji je posađen Wink iz sjemenke .
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 11:53
Preeeeeeeeeeeeedivnooooooooooo
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 01:16
I ja sam virkala,  svašta prekrasnog se rascvalo kod tebe!!!   Lijepe slikice si nam opet podarila između kišica!!

Pozdrav tebi i tm a malom Lovreku smile78  !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:03
Anaida, Monny, Lora, anči 39, free, hvala na društvu!!!!
Sa mojom skromnom zelenjavom se uvijek nešto sitno događa, i svaki pozitivni pomak me silno razveseli!!!
Daleko sam još do Vaših i vrtova i zato me silno razvesele i vaši posjeti i komentari!!!

smile92

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:07
Zazrelio i crni ribizl!!!
Crveni mi je mnogo ukusniji, al vele da je ovaj zdraviji, pa ga malo popapam tu i tam!!!
Jedan naš mali susjed je došel i otkinul si par komada, stavil u usta i bljeek...pa to ima okus pilećeih jetrica s mirisom čempresa...Wacko
Mogu reći, da nije puo fulal!!!Wink
Bez kožice je Ok!!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:29
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:31
U proljeće, sa podu na placu gdje prodaju cvijeće sam si uzela jedan mali vršak ove biljčice.Raslo je kao onaj timijan-tamijan, neznam točno kaj, al ne znam ni za ovog kak se zove.
Jedino ga mogu pohvaliti da dobro napreduje!!!

...mislim da će cvasti i arauija...

...i stara nepoznata ljepotica će uskoro započeti vatromet..

...i klematis je odlučio procvasti , jedan cvjetak ali vrijedan cvjetak...

....ljubičastom slaku, se pridružio i bijeli..hm, al mislim da je "divlji", makar ima veliki cvijet...

....bijeli vrtni hibiskus....mada mu je fotić podaril nježnu nijansu roze...

...lavanda je i dalje hostel za pčelice i ostale zujavce...

...puzeća pelargonija...

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 12:04

Ma sve nešto razmišljam i sve mi više liči na muškatnu kadulju ( biljka ispod lantani iz sjemenja, što ne znaš dešifrirat).....

Taj crni ribiz imam i ja i nitko ga ne jede baš iz tog razloga kako ga je tvoj susjed opisao.

Lani sam iz njega radila kao liker -tinkturu a ove sam godine skapirala da mora biti prezrel da bi bio dobar. Kod mene su već od zrelosti počele padati bobice i te su najbolje koje su prezrele ( mislim jestive su Wink)
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 02:27
Lovro svega ljepoga ima u tvome vrtu. Cvijeće, voće i povrće sve je super....Pišeš da crni ribiz nije ukusan...Ja sam ove godine posadila jedan i imao je nekoliko plodića i stvarno je jako neukusan. Od ranije imam crveni ribiz koji je sasvim drugog, normalnog okusa...Tvoja magnolija lijepo raste i prilično je napredovala... WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 04:48
Oduševio me tvoj povrtnjak!
A ovaj hibić je prekrasan!!! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 07:12
Nema čega nema. Cvijeća...ClapClapClap ljubomorna sam na kaktusWinkBig%20smile, lantana je  ista kao moja... računaj da će se druge godine upeterostručiti...bar moja je.
Ali mi se u ovoj šetnji najviše svidio povrtnjak... krastavčići, paradajzića kao u priči...sve pošlihtano i rodno.....Thumbs%20Up
I nasmijala sam se ribizu s okusom pileće jetrice i čempresa....LOL
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 21:36
Lovrekova mama,samo da ti se javim da sam bila u tvom vrtekusmile71
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 06:26
I ja sam se razočarala u crnom ribizlu. Bljak! A od čega oni delaju sok od crnoga ribizla da je onako fini? Crveni mi je prekisel, a bijeloga nisam probala.

Kod Lovorke oped sve +5.

PS:red bi bio i da se poradi na maloj Lovorki da se Lovro ima sa kim igrati.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 16:15
Najprije da pozdravim one koji prošeću vrtomi ne ostave traga!
Znam, žure se, prepuni je forum prelijepih vrtova!!!
Svi se zadržavamo tamo gdje je puno hlada i mirisa mora!!
Pozdrav šaljem u Babotok!!!Toni, kod vas uvijek  neka akcija!

Korijenko, hvala na mogućoj identifikaciji!
Išla sam tražiti i po slici, tj. listu, moglo bi biti!
Moram pitati Free dal je to sijala, jer mi je ona podarila majušne sadnice!

Jagoda, odlično za magnoliju!

Misry, povrtnjak je 98% mami na brigi1
Ja ga samo malo popljevim kad sam u prolazu!
Da je bliže domu, bila bi češće, al nije!!!
Hibić je ustvari bijeli s crvenkasto sredinom, al i meni se sviđa kak je lijepo ispal!!

Baka, jaaako dugo sam čekala taj cvjetak, i sad me obradovao dva put u 6-7 mjeseci!!!
Lantana je ovih dana procvala!!!

Mali kaktus, doći ću i ja da vidim jel kod vas bolje vruće!!!

GT, hvala na pohvalama!!!
Kaj se tiče Lovorke.....????.... ja bi neko kraće, domaće ime, a da nije Ana!!!!Tongue

Bijelog ribizla nemam, nit ga nisam probala!!!Valjda ću uskoro!!
Imam bijeli ogrozd, ak kaj potjera, i ak nemaš, dam ti u proljeće!!Bil mi je jako fini!!!

smile113
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 16:21
...mirišljavko....

...nešto, dal je divlje, ili smo to kad davno posadili...nemam pojma, no svake godine nanove zažuti cvjetnu gredu...

...i ovo isto tak, samo zarumeni...Embarrassed, visko naraste....

...neveni u rakiji...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.