Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....nakon skromnog broja zimskih cvjetića, evo sad me podaril sa četiri cvjetića...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...orhideja koja je prva lani počela cvasti, još uvijek održava svoju ljepotu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovrek, bila sam ti u posjeti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lovro prosetala sam vrtom i ostala odusevljena ljepotom, a sada mogu mirno cekati nove slikice cvjeteka i uzivati ;) (stepenice su nam zaista jako slicne ;))
sve je divno ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Danas me posebno oduševila Ipomea.
![]() ![]() Moja tek počinje cvasti..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I kod nas je hladno ,vrijeme se stalno mijenja . A ja sjedim pokrivena dekom i gledam tvoje lijepe slikice i jako mi se sviđa onaj cvijet koji je posađen
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Preeeeeeeeeeeeedivnooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam virkala, svašta prekrasnog se rascvalo kod tebe!!! Lijepe slikice si nam opet podarila između kišica!!
Pozdrav tebi i tm a malom Lovreku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida, Monny, Lora, anči 39, free, hvala na društvu!!!!
Sa mojom skromnom zelenjavom se uvijek nešto sitno događa, i svaki pozitivni pomak me silno razveseli!!! Daleko sam još do Vaših i vrtova i zato me silno razvesele i vaši posjeti i komentari!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zazrelio i crni ribizl!!!
Crveni mi je mnogo ukusniji, al vele da je ovaj zdraviji, pa ga malo popapam tu i tam!!! Jedan naš mali susjed je došel i otkinul si par komada, stavil u usta i bljeek...pa to ima okus pilećeih jetrica s mirisom čempresa... ![]() Mogu reći, da nije puo fulal!!! ![]() Bez kožice je Ok!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
U proljeće, sa podu na placu gdje prodaju cvijeće sam si uzela jedan mali vršak ove biljčice.Raslo je kao onaj timijan-tamijan, neznam točno kaj, al ne znam ni za ovog kak se zove.
Jedino ga mogu pohvaliti da dobro napreduje!!! ![]() ![]() ...mislim da će cvasti i arauija... ![]() ...i stara nepoznata ljepotica će uskoro započeti vatromet.. ![]() ...i klematis je odlučio procvasti , jedan cvjetak ali vrijedan cvjetak... ![]() ![]() ....ljubičastom slaku, se pridružio i bijeli..hm, al mislim da je "divlji", makar ima veliki cvijet... ![]() ....bijeli vrtni hibiskus....mada mu je fotić podaril nježnu nijansu roze... ![]() ...lavanda je i dalje hostel za pčelice i ostale zujavce... ![]() ...puzeća pelargonija... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma sve nešto razmišljam i sve mi više liči na muškatnu kadulju ( biljka ispod lantani iz sjemenja, što ne znaš dešifrirat)..... Taj crni ribiz imam i ja i nitko ga ne jede baš iz tog razloga kako ga je tvoj susjed opisao. Lani sam iz njega radila kao liker -tinkturu a ove sam godine skapirala da mora biti prezrel da bi bio dobar. Kod mene su već od zrelosti počele padati bobice i te su najbolje koje su prezrele ( mislim jestive su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lovro svega ljepoga ima u tvome vrtu. Cvijeće, voće i povrće sve je super....Pišeš da crni ribiz nije ukusan...Ja sam ove godine posadila jedan i imao je nekoliko plodića i stvarno je jako neukusan. Od ranije imam crveni ribiz koji je sasvim drugog, normalnog okusa...Tvoja magnolija lijepo raste i prilično je napredovala...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Oduševio me tvoj povrtnjak!
A ovaj hibić je prekrasan!!!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nema čega nema. Cvijeća...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali mi se u ovoj šetnji najviše svidio povrtnjak... krastavčići, paradajzića kao u priči...sve pošlihtano i rodno..... ![]() I nasmijala sam se ribizu s okusom pileće jetrice i čempresa....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lovrekova mama,samo da ti se javim da sam bila u tvom vrteku
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
I ja sam se razočarala u crnom ribizlu. Bljak! A od čega oni delaju sok od crnoga ribizla da je onako fini? Crveni mi je prekisel, a bijeloga nisam probala.
Kod Lovorke oped sve +5. PS:red bi bio i da se poradi na maloj Lovorki da se Lovro ima sa kim igrati. |
|
![]() |
|
Najprije da pozdravim one koji prošeću vrtomi ne ostave traga!
Znam, žure se, prepuni je forum prelijepih vrtova!!! Svi se zadržavamo tamo gdje je puno hlada i mirisa mora!! Pozdrav šaljem u Babotok!!!Toni, kod vas uvijek neka akcija! Korijenko, hvala na mogućoj identifikaciji! Išla sam tražiti i po slici, tj. listu, moglo bi biti! Moram pitati Free dal je to sijala, jer mi je ona podarila majušne sadnice! Jagoda, odlično za magnoliju! Misry, povrtnjak je 98% mami na brigi1 Ja ga samo malo popljevim kad sam u prolazu! Da je bliže domu, bila bi češće, al nije!!! Hibić je ustvari bijeli s crvenkasto sredinom, al i meni se sviđa kak je lijepo ispal!! Baka, jaaako dugo sam čekala taj cvjetak, i sad me obradovao dva put u 6-7 mjeseci!!! Lantana je ovih dana procvala!!! Mali kaktus, doći ću i ja da vidim jel kod vas bolje vruće!!! GT, hvala na pohvalama!!! Kaj se tiče Lovorke.....????.... ja bi neko kraće, domaće ime, a da nije Ana!!!! ![]() Bijelog ribizla nemam, nit ga nisam probala!!!Valjda ću uskoro!! Imam bijeli ogrozd, ak kaj potjera, i ak nemaš, dam ti u proljeće!!Bil mi je jako fini!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...mirišljavko....
![]() ...nešto, dal je divlje, ili smo to kad davno posadili...nemam pojma, no svake godine nanove zažuti cvjetnu gredu... ![]() ...i ovo isto tak, samo zarumeni... ![]() ![]() ![]() ...neveni u rakiji... ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |