Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 63>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:54
I ja posjetila našu englezicu Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 12:22
zvrkica, napokon slikice tvog vrta Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 01:31
Prekokrasne slikice buđenja cvjetnog carstvasmile99
Dobila sam od jedne gospođe neku biljku, prava komadina od korjena. Pojma nemam što je , ubacim u posudu od zidne farbe ( 15-20 lit ). Raste mi neki gorostas, da me naprosto biljka prestrašila. Izgleda da je božur, ima listove kao i tvojTongue
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 16:38
Zvrkić daleko si pa mi je trebalo malo duže dok stignem, ali znaš kako je slatko se uvijek ostavlja za kraj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 20:06
Zvrk, evo proljeće je uvelike stiglo, a ja evo dođoh na čaj kod tebe. Vidim, vrt se budi, pa ću se još malo strpiti kada će biti puno više slika, to jest prekrasnih slika!!!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:38

vidim da si se i Ti aktivirala, što mi je vrlo drago jer ću imati exkluzivu što je In a što Out u biljnom svijetu. Wink

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:50
proljeće se lijepo budi u tvom prekrasnom vrtu......samo stavi još slika da uživamo, a kad se sve do kraja rascvate i razraste to će biti pravi rajClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 18:49
Fritillaria
Species: meleagris http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/329.shtml

raste uz jezero, voli vlagu, posadeno prije desetak godina kao lukovice i polako se siri

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:07
Bijela Dicentra http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/7388.shtml

Primula http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/683.shtml

Trave Carex http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/11247.shtml + Stipa tenuissima Pony Tails http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/11417.shtml(posadene na jesen + heuchera(male sadnice razdvojene proslu jesen i prezimile u stakleniku) na lijevo iza trave, u kutu Alchemilla Mollis http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/25.shtml

Heuchera i Alchemilla su trajnice kojima pase da se razdvoje svakih nekoliko godina, s tim da Alchemilla razbaci sjeme oko velike biljke pa se dobije masa novih biljki.

Kombinacija  alchemilla, aquilegia, neka trava LOL(izgubila naziv) +geranium (presadeno iz drugog dijela vrta + neke sadnice iz staklenika)

Sjemenke povrca su posadene (napokon Embarrassed)

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:17
Ej Zvrkić odlično je ovo kod naziva biljke link, klikneš i doznaš više o biljci Thumbs%20Up
Žuta primula me oduševila
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:39
I u Englesku  je došlo prekrasno proljeće
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:45
Baš si vrijednaClap

Trave su baš lijepe, i ja posatjem mali kolekcionar travaWink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:10
i kod tebe buja botanički vrt
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:22

Uvijek duši godi kad se prošeta tvojim lijepim engleskim vrtom! Baš me veseli svaka fotografija koju objaviš. Sve pohvale, vrtlarice!

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:22
Sve je kod tebe tako prirodno, kad gledam slike imam osjećaj da sam doista tamo. Iskreno od mene  smile211
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 15:37
Hvala na posjetamaHeart,sva pucam od srece jer sam proslih nekoliko dana bas puno napravila po vrtu (prije toga je bila stiska s vremenom), mene 'rad' u vrtu jako opusta.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 20:36
Jedan dio vrta (pogled prema stakleniku i cvjetnjaku)

Vratile su se (jedna guska sjedi na jajima) http://en.wikipedia.org/wiki/Canada_Goose

Pringle uziva na suncu

Wisteria http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/993.shtml  (prosle godine nije procvjetala, drzim fige da opet pocne cvjetati)+ aubretia (ljub.cvijet) http://www.plantadvice.co.uk/plant/36/

Smokva, polako se otvaraju listovi Thumbs%20Up

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 20:45
Ovu smokvu ste baš dobro ukomponirali oko prozora. A zid je prekrasan - zidove od cigle inače jako volim, ma volim sve od cigle.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:54
I ja volim ciglu i te starinske štihove, priroda svugdjeWink
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:41
smile92divan je tvoj engleski vrt,predivan
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.