Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 & Glikica & aralija & kontesaa
Bilo mi je stvarno tesko ali sam se sramila reci kad sam s Anabistricom i Carol telefonski razgovarala! Divne su! A ja sad znam da po velikom suncu moram malo pripaziti ! Mislim da je i ovaj dio neba nad nama Zagorsko nebo , tako kao sto je tvoje nebo tamo daleko , kod tebe ! Ponekad se to isto nebo svojom ljepotom nudi i vice "slikaj me , sto cekas ...." i onda ne mogu odoljeti a da ga i vama ne "poklonim" ! Draga konte , malo je brundal ali samo tako da Anabistrica i Carol nisu cule a onda je odjednom bio odusevljen ! Rado sam vas vidjela kod sebe , dodjite opet ! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sviđa mi se kamenjar iako cure nisu skroz zadovoljne :)
a vidim da je Mirkova vizija kamenjara otišla u povijest ;))) GF brzo ozdravi i mani se sunca ;)
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kad god svratim na tvoju stranicu naletim na nešto što me oduševi. spajaš spojivo s nespojivim ili obrnuto, cvijeće znam uvijek prva liga ali fotke neba u različitim fazama "ma bravo majstorice" i btw postravi sestrice u moj ime vrijedne pomagačice nema šta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gute, pa ti si pravi fotograf, loviš i maglu, i sunce i mjesec, bravo !
Kamenjar će biti super, to je evidentno, a još kad vidim tandem sestara u akciji, uspjeh je zagarantiran. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bila setala i divila se tvojim biljkama a posebno pomoci sestara.....svaka cast,bice to prelepo uradjen kamenjar dok jos procvetaju cveckice bas ces se njime ponositi.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa imas pravo draga , sada se vec vidi da ce to biti lijepi kamenjar
sretna sam da se smijem zvati prijateljicom ovko krasnih osoba kao sto su Carol i Anabistrica ![]() BB draga Baka Bea , jesu , kompetentne su , za svaku biljcicu znaju kako se zove i kako treba s njom a rekle su mi , ono sto neznaju ono znas ti ![]() SlavujVK imas pravo , dok je mene ta nesnosna vrucina skoro do kraja unistila sekice su joj se hrabro suprostavile ![]() Smail bilo je tu puno posla , premetanja kamenja i kopanja , mene je bilo ![]() da su me natjerale da se drzim hlada Carol da jos nesto velim ? Koliko ste se izmucile ? Sada nek bude ovako pa kad bude meni bolje , onda cemo dalje ! Ti si ![]() tackacica sad su sve biljcice tamo gdje trebaju biti , jedne u kamenjaru a druge na gredici , nisu vise ni "zedne" a ni "gladne" ![]() anabistrica pa da , sada cu jos imati i zelje , zar se niste dosta namucile ? A kolike ste biljcice donijele ? ![]() Medvjed34 sad vidis Medek kako su me posramile ? Ali to su Carol i Anabistrica u originalu ! Bez njih bi to jos uviek onako nedovrseno stajalo ! ![]() Korijenko i mi Zagorke smo , kao i vi RI-ekipa , slozne , a ako "zacvili onda skacemo , samo ne ja , mene potjeraju u hlad , da mi se nebi sto dogodilo ! ![]() PS perunike su posadjene ! Jos jednom vam svima skupa hvala za svako pojedinacno sjeme , za svaku pojedinacnu biljcicu ! Bez vas ja to nebi bila nakon onog razocaranja u stanju sve ovako lijepo napraviti ! Also , svima ama bas svima koji ste mi bilo sto poslali , na ovoma mjestu od ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo cure...kad se vrijedne ruke slože......nastati će krasan kamenjar
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sa ili bez većeg kamena, već i sad izgleda jako lijepo.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Slažem se sa sestrom, trebamo naći još koji veći kamen pa ga ukomponirati. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
bormeš je lepo to Zagoje zeleno
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga gute Fee, sad kad gledam kamenjar na slici, još mi nekaj fali, nije to, to. Mislim da fali jedna veća grotica. Slika bude drugačija kad se sve razraste i doda još neki detaljčić. Da, i daleko smo mi od umjetnica.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga gute fee. prvo pohvala tvojim vrijednim curkama Ani i Cerol, kada se razraste, kamenjar će biti nova priča u tvom vrtu, sve ti je lijepo rascvalo, ruže su stvarno prekrasne, dolaze vručine čuvaj svoje srčeko.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gute, baš je lijepo vidjeti nastajanje tvog kamenjara.
bravo za vrijedne cure koje su ti došle pomoći. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |