Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 69> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ostatak slijedi sutra"... napisala si to 1. travnja! A to sutra nikako da dođe. Je li to bio aprilili !!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma Cimić progutao forum slikice
![]() Ali svejedno je vrjeme za nove slikice ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma nešto sam se ulijenila ovih zadnjih dana...ali stavit ću ja slike uskoro, sigurno
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja se spremila na dugu šetnju tvojim vrtom i terasom a ti štrajkaš... Ona ruža što ti je TM poklonio je bila prekrasna i nadm se da si ju zapelcala, jer boje su joj mrak.Pendulasti salix je već sada lijep, a tek dok se malo razraste, pau proljeće procvjeta, jel bi se za njega reklo da se "ocicamaci"
![]() Onu begoniju si dobro ubola...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Katice, ona ruža se na žalost nije primila, ali bit će njih još...
A sada malo novih slika...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Za sada toliko...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice, sad uz malo pažnje će narasti u prave ljepotice.
![]() Mali savjet žlica ureje na 20 litara vode, jednom mjesečno i da vidiš ljepotica ![]() Ova bijela cinerarija će se raširiti i zauzeti dosta mjesta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ako se ne varam sve cvečke osim tulipana su bračanke
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe biljke, još kad se razrastu.
Nego ja gledam tu zemlju, a nigdje ni kamenčića ..... |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
lale su predivneeeeeee
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Šmrcko, urea je upotrebljavana već prošle godine a i ove će nadam se.
Kat.rea dobro vidiš, ali nisam stavila i slike mojih ruža, tako da taj vrtić ipak nije sasvim " brački", imat će primjesa zagrebačkog. Ali samo u tragovima
![]() Otok, dobro vidiš, samo gdje ja da nabavim kamenje??? Oko mene samo trava i šuma, kamena ni za lijeka...
![]() Džomba, pa i ti si mi navratila!!!
![]() Niho, lale su sasvim obične. Kada sam vidjela druge lale tu na forumu, mogu reći da su moje sasvim obične.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moram priznati da su meni te obične "lale" najljepše.
Puno je biljaka u začetku, pa ćeš vjerujem uživati u svakoj novoj grančici, listiću, cvjetiću - to je meni najveći gušt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam ja mislila na veliko kamenje, nego ono sitno u zemlji - koje mene muči
A tulipani su meni svi lijepi, i "obični" i šareni i narezuckani ..... |
|
![]() |
|
Triša i ja svaki dan obilazim vrt čekajući da se to malo razraste, ali mislim da je još uvijek pre rano. No svejedno, mislim da će ipak izgledati lijep, ma svaki cvjetnjak je lijep, ako se uređuje sa ljubavlju.
Otok, trebale smo napraviti"posao". To što je tebi viška pošalji meni, samo što bi onda bila " skuplja pita nego tepsija"
![]() Ovo je naravno šala, a što se tiče kamenja ideja već postoji, samo je moram realizirati, ali bih htjela morskog kamenja staviti, ipak su to morske biljke, pa tako moram pričekati ljeto, i nešto dovući sa plavog nam Jadrana.
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ljepo....ljepo...tulipani su prekrsani...
![]() |
|
![]() |
|
Polako izvlačiš adute iz rukava
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |