Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 69>
Korisnik
Poruka
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:22
"Ostatak slijedi sutra"... napisala si to 1. travnja! A to sutra nikako da dođe. Je li to bio aprilili !!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:31
Ma Cimić progutao forum slikiceWink.

Ali svejedno je vrjeme za nove slikice
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:56
Ma nešto sam se ulijenila ovih zadnjih dana...ali stavit ću ja slike uskoro, sigurno smile96
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:01
Ja se spremila na dugu šetnju tvojim vrtom i terasom a ti štrajkaš... Ona ruža što ti je TM poklonio je bila prekrasna i nadm se da si ju zapelcala, jer boje su joj mrak.Pendulasti salix je već sada lijep, a tek dok se malo razraste, pau proljeće procvjeta, jel bi se za njega reklo da se "ocicamaci" LOL. Vidim da je i tebe Lantana nadarila...... šta će biti cvjetno i šareno.
Onu begoniju si dobro ubola...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:17
Katice, ona ruža se na žalost nije primila, ali bit će njih još...

A sada malo novih slika...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:18

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:20

Za sada toliko...

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:16
Predivne biljčice, sad uz malo pažnje će narasti u prave ljepotice. smile99
Mali savjet žlica ureje na 20 litara vode, jednom mjesečno i da vidiš ljepoticaWink. Dodaš malo i pilećih briketa, ukopaš sa strane.

Ova bijela cinerarija će se raširiti i zauzeti dosta mjestaSmile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:30
Ako se ne varam sve cvečke osim tulipana su bračanke Wink, nekako su mi poznate...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:30
Lijepe biljke, još kad se razrastu.
Nego ja gledam tu zemlju, a  nigdje ni kamenčića .....
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:38
 Big%20smileBig%20smile i ja sam htjela dodati da nigdje nevidim kamencice Smile!! A drugo,gledam tvoje cvijece... ja bih to sijala vjerovatno jedno blize drugom ali gledajuci tvoje slike vidim da treba ostaviti fino prostora izmedju jedne i druge biljke Tongue...uvijek se nesto nauci!! 
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:57
lale su predivneeeeeeesmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:17
Šmrcko, urea je upotrebljavana već prošle godine a i ove će nadam se.

Kat.rea dobro vidiš, ali nisam stavila i slike mojih ruža, tako da taj vrtić ipak nije sasvim " brački", imat će primjesa zagrebačkog. Ali samo u tragovima Smile.

Otok, dobro vidiš, samo gdje ja da nabavim kamenje??? Oko mene samo trava i šuma, kamena ni za lijeka...Smile

Džomba, pa i ti si mi navratila!!!smile213A što se tiče razmaka između biljaka, prošle godine sam imala manji razmak pa su mi jedne biljke gušile druge. Ali tu će biti još izmjena...

Niho, lale su sasvim obične. Kada sam vidjela druge lale tu na forumu, mogu reći da su moje sasvim obične.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:22
Moram priznati da su meni te obične "lale" najljepše.
Puno je biljaka u začetku, pa ćeš vjerujem uživati u svakoj novoj grančici, listiću, cvjetiću - to je meni najveći gušt.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:25
Nisam ja mislila na veliko kamenje, nego ono sitno u zemlji - koje mene muči

A tulipani su meni svi lijepi, i "obični" i šareni i narezuckani .....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:53
Triša i ja svaki dan obilazim vrt čekajući da se to malo razraste, ali mislim da je još uvijek pre rano. No svejedno, mislim da će ipak izgledati lijep, ma svaki cvjetnjak je lijep, ako se uređuje sa ljubavlju.

Otok, trebale smo napraviti"posao". To što je tebi viška pošalji meni, samo što bi onda bila " skuplja pita nego tepsija" LOL
Ovo je naravno šala, a što se tiče kamenja ideja već postoji, samo je moram realizirati, ali bih htjela morskog kamenja staviti, ipak su to morske biljke, pa tako moram pričekati ljeto, i nešto dovući sa plavog nam Jadrana.Smile

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 10:30

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 10:32

Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:25
ljepo....ljepo...tulipani su prekrsani...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:51
Polako izvlačiš adute iz rukavaWink, sve ljepše od ljepšegClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.