Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 243> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogla bi ti i ostati bez nekog kaktusića dok te nema, vidiš koliko nas šeta tvojim dvorištem
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
super su
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepi su ovo bodljikavci. Ja nemam tih ljepotana jer nemam baš mjesto gdje bi ih stavila a ima puno interesantnih oblika.
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Lijepi kaktusi i sukulenti,a još kad kažeš da je to samo manji dio tvoje kolekcije
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Lijepi sukulenti, veliki pozdrav ti šaljem i puno lijepih želja
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Ohoho, baš sam dobro naletila
![]() Kako su ti krasni.
Ima nekoliko njih koji su mi "zapeli za oko", ali posebno mi je zanimljiv onaj na drugoj slici po redu, nazvala bih ga "sitno vezeno"!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Anaida, Moon, hvala vam što vjerujete u mene.
Ovi su dani bili baš lijepi, pa sam iskoristila za pregledavanje svojih kaktusa i sukulenata, većina se dobro drži za sada, iako su bili na temperaturama tek nešto višim od nule.
Evo malo slika kaktusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To je jedan manji dio moje kolekcije, ali i drugi su ok, pa jedva čekam dan kada ću ih moći iznijeti van i konačno uživati u njima!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Uh koliko bikica
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Triša - kako god ti odlučila i koju god koncepciju primjenila mi ćemo rado dolaziti u tvoje dvore uživati u pogledu!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
He-he Lilie dobro došla u "klub bikica" - baš fora, ma vidi samo koliko na ima. E pa vidjela sam kod tebe da si nezasitna (na cvijeće mislim draga-nedaj Bože na nešto drugo).
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Evo onda i četvrte bikice da niste u neparnom broju.
I ja uvijek kažem neću više u cvjetnjaku cvijeće kojemu smeta preko ljeta vrućina a zimi se smrzne.
Budući da sam tvrdoglava bikica i karakter
![]() ![]() MM hvata muka i onda mi
![]() ![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
|
Mali kaktus vidi ti ovu Mari, slijedi me u stopu i pokušava nagovoriti na neke biljke, a ima nešto što bih rado užicala, ali sam karakter-moš mislit.
Evo što se dogodi kad su tri bikice u istom postu
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
evo mene, treća bikica se javila, ja mislim da je to ona napisala kako bi nekaj novega užicala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Promjene su uvijek poželjne,pogotovo kad su dobre
![]() |
||
![]() |
||
|
Dragi moji istomišljenici, ma volim vas sve
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
I ja sam tvrdoglava bikica i točno znam ča to znači u vrtu
![]() Ovo je moj komentar na to:
![]() ![]() Samo ti sadi lepa moja
![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
samo tako triša moramo naprijed pa nekad ispočetka a nekada nastavljamo gdje smo stali, ali što bi mi jedni bez drugih lijepo je imati ovakve prijatelje ja sam uvijek za, pa me hvalili ili kritikovali neka njih. volim vas sve
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
He-he, morat ćeš na neki drugi forum, ovdje ti je na žalost totalno sužen izbor!
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Super Gio, pa ja tako i u kući, volim promjene (jednom sam i muža promijenila
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |