frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može li i meni jedna da probam kako bi se održala na kontinentu pogledaj ti pod moju temu možda nađes nešto za sebe
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
za sad agave idu za mamaa, bromelija i rosa2..dakle još jedna ostala...
cure to cu moci poslati tek krajem tjedna pa se malo strpite... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Frida jel kasnim?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
eeeeee konti me preduhitrila što znači da više nema agavica....... ili??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prije neki dan sam ti ubrala pa posadila par grana jasmina (kod starog) i ako ostanu žive i uhvate se imaš jasmin (bijela mirisna penjačica)
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
wow, hvalaaaa....natalija!
nato07, bit ce ih još, ali drugi put kad odem do mame na otok...jos ovog ljeta... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
natoo sorryyy
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duboko se ispričavam što još nisam poslala agavice za bromeliju, rosu i kontesu...cure evo ovaj tjedan ce to biti poslano...bila sam u totalnoj žurbi između grada i otoka i nisam uspjela pakirati i slati paketiće.....
...usput, ako ne griješim, bliži se orezivanje ruža, pa bih molila reznice bilo kojih boja osim roza jer te imam...za onaj moj ruzičnjak koji još nisam prežalila... a i magnolija mi je još uvijek bolna točka ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ja imam mladica magnolije i poslati ću ti samo još malo a prođu ove vručine
pošalji adresu na pp i vidi kod mene dali bi još nešto |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ah da što se tiće agavica čemu žurba
|
|
![]() |
|
i bolje da nisi po onoj vrućini slala, stigne se to i kad popuste celzijusi
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cure, hvala vam na strpljivosti...
Bromelija, super za magnolije...javim ti se na pp... |
|
![]() |
|
Je li tko orezivao anđeoske trube? ...Ja bih granu za zakorjeniti...
Nudim nešto kaktusića, sukulenata, male aloe... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kod mene čeka rozasta.
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Ja imam sjeme onih bijelih za van,a probati ću ti pitati prijateljicu za žutu,pa ti javim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ima li tko sjemenja prkosa, ali vašeg koji se već pokazao?..kupovala sam dva puta vrećice sjemena pa ništa nije niklo.. i dragoljuba...
Imam za ponuditi: kaktusiće ( male bebe) male aloe ukrasnu koprivu sukulenti: kameni cvijet i ovaj sa slike ![]() imam i reznica tamjana i ljubičastog puzavca sa slike ![]() i sitnocvjetnu begoniju (reznice, a jedna je i s korijenom) ![]() |
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Pogledati cu ti sutra na svojem prkosu,mislim da imam.Kakve kaktusice imas?
![]() |
|
![]() |
|
ove
cvjera roza cvijet, veliki, traje jedan dan ![]() i ovaj, cvjta žutim cvijetom koji traje više dana ![]() |
|
![]() |
|
Moze ovaj sa zutim cvijetom,predivan je?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |