Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skradnik_vrt u vikendici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Skradnik_vrt u vikendici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:41
I da budem tak blesavasmile96 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:39
Hoya, a ne može Simonica bez svoga Ante. Ja bih bila Ante da te bude stlah!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:37
Mogu ja biti Simona na toj farmi smile96
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:09
smile223smile212smile212smile49
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:05
triša majstorice!
kat.rea sviđa mi se ovaj tvoj izraz-lezilebovići...Star
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:01
A vidi ti njih Triša, našle one svakva prijevozna sredstva, samo da stigna i to koja će prije, narvno na gotovo, samo pobrati smile178. Ma znaš šta, imaj ti uvijek rezervnu motiku u pripremi za lezileboviće, prvo malo "motikat" pa onda brati i papati Big%20smile.
A bio je TM vrijedan, nema šta, moramo i njega pohvaliti, a kontrola je neizostavna, pa šta bi ti bez nje...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:13
Veliki dio mog vrta je pod krumpirom, susjedi mi se smiju jer ja odmah zagrćem krumpir, pa to ne moram poslije - za sada nekoliko godina vrlo uspješno

Ovu mi alatku posudi susjeda za pravljenje redova - ovaj put je to bilo preteško jer je zemlja bila pretvrda, pa sam ipak radila s motikom.

Dobar dio vrta krase aronije, maline, kupine, tayberi i jagode

Sve su voćke dobile bijele ogrtače - mm sretan ko Nova godina

I naravno Triša u kontroli učinjenog

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:03
Bravo zajaši i ponesi sve ovo sa slike, nemoj ispustiti dok ne dođeš iznad mog vrta.
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:44
Evo imam je

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:37
Ma kakva prečica k meni u Skradnik iz tvog kraja dolaziš samo ovako

RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:56
Idem prečicomsmile119
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:45
smile115stižeeem te smrckooo
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:37
smile98Evo me odmah.LOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:37
E dobro ste mi dale ideju, nikome više neću ništa nositi, neka si svak dođe sam nabrati što ga zanima, tako bar ne moram tegliti svaki put pune najlone.
RIJEKA

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:04
ja spadam u tu zadnju skupinu kojima djeliš pa da znaš eto men sa cekerima jer domaće je domaće
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 13:51
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Imam veliki vrt jer baš "nisam normalna". Jednom susjedu s traktorom rekli tu će nam biti vrt, bila je jedna neobradiva površina, a on cjeli teren preorao i tako je počelo.
Naravno dio krivice snosi i ovaj forum, jer stalno dobivam neke sjemenke, pa žao mi ne staviti. Onda susjedi rečem nek mi kupi malo sjemenskog krimpira, a ona kupi 5 kg, valjda da ga je birala nebi bio tako sitan, onda druga susjeda dože nosi češnjak za posaditi. ustvari nikako im nije jasno što jedna gradska žena radi na tom vrtu, em nije tu, em joj to baš nije niti potrebno, njima je to pomalo teret, a meni predivna rekreacija.
Onda kad dođu plodovi djelim djeci, sestri, prijateljicama, a oni svi sretni jer "domaće je domaće".

Kako mi te je žao što radiš i mi kad dođemo bar znam nećemo otići praznismile52 i gole
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 09:25

Stvarno si vrijedna, ja sam odustala od povrtnjaka i sad kad vidim kaj si sve posijala žao mi je .al kad se sjetim onih žega i kolko vode moram potrošit na zalijevanje prođe me..

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 09:14
Imam veliki vrt jer baš "nisam normalna". Jednom susjedu s traktorom rekli tu će nam biti vrt, bila je jedna neobradiva površina, a on cjeli teren preorao i tako je počelo.
Naravno dio krivice snosi i ovaj forum, jer stalno dobivam neke sjemenke, pa žao mi ne staviti. Onda susjedi rečem nek mi kupi malo sjemenskog krimpira, a ona kupi 5 kg, valjda da ga je birala nebi bio tako sitan, onda druga susjeda dože nosi češnjak za posaditi. ustvari nikako im nije jasno što jedna gradska žena radi na tom vrtu, em nije tu, em joj to baš nije niti potrebno, njima je to pomalo teret, a meni predivna rekreacija.
Onda kad dođu plodovi djelim djeci, sestri, prijateljicama, a oni svi sretni jer "domaće je domaće".
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:43
Vjerujem da je bio naporan, ali i ugodan vikend, zar ne Triša?
smile79
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:26

Ajme meni koliki ti vrt imaaaaš. Sadiš li to samo za sebe i svoju proširenu obitelj ili hraniš pola Rijeke sa povrćem iz Skradnika?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.