Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I da budem tak blesava
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hoya, a ne može Simonica bez svoga Ante. Ja bih bila Ante da te bude stlah!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mogu ja biti Simona na toj farmi
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
triša majstorice!
kat.rea sviđa mi se ovaj tvoj izraz-lezilebovići...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A vidi ti njih Triša, našle one svakva prijevozna sredstva, samo da stigna i to koja će prije, narvno na gotovo, samo pobrati
![]() ![]() A bio je TM vrijedan, nema šta, moramo i njega pohvaliti, a kontrola je neizostavna, pa šta bi ti bez nje...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Veliki dio mog vrta je pod krumpirom, susjedi mi se smiju jer ja odmah zagrćem krumpir, pa to ne moram poslije - za sada nekoliko godina vrlo uspješno
Ovu mi alatku posudi susjeda za pravljenje redova - ovaj put je to bilo preteško jer je zemlja bila pretvrda, pa sam ipak radila s motikom.
Dobar dio vrta krase aronije, maline, kupine, tayberi i jagode
Sve su voćke dobile bijele ogrtače - mm sretan ko Nova godina
I naravno Triša u kontroli učinjenog
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo zajaši i ponesi sve ovo sa slike, nemoj ispustiti dok ne dođeš iznad mog vrta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo imam je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma kakva prečica k meni u Skradnik iz tvog kraja dolaziš samo ovako
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Idem prečicom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E dobro ste mi dale ideju, nikome više neću ništa nositi, neka si svak dođe sam nabrati što ga zanima, tako bar ne moram tegliti svaki put pune najlone.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ja spadam u tu zadnju skupinu kojima djeliš pa da znaš eto men sa cekerima jer domaće je domaće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako mi te je žao što radiš i mi kad dođemo bar znam nećemo otići prazni ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Stvarno si vrijedna, ja sam odustala od povrtnjaka i sad kad vidim kaj si sve posijala žao mi je .al kad se sjetim onih žega i kolko vode moram potrošit na zalijevanje prođe me.. |
|
![]() |
|
Imam veliki vrt jer baš "nisam normalna". Jednom susjedu s traktorom rekli tu će nam biti vrt, bila je jedna neobradiva površina, a on cjeli teren preorao i tako je počelo.
Naravno dio krivice snosi i ovaj forum, jer stalno dobivam neke sjemenke, pa žao mi ne staviti. Onda susjedi rečem nek mi kupi malo sjemenskog krimpira, a ona kupi 5 kg, valjda da ga je birala nebi bio tako sitan, onda druga susjeda dože nosi češnjak za posaditi. ustvari nikako im nije jasno što jedna gradska žena radi na tom vrtu, em nije tu, em joj to baš nije niti potrebno, njima je to pomalo teret, a meni predivna rekreacija.
Onda kad dođu plodovi djelim djeci, sestri, prijateljicama, a oni svi sretni jer "domaće je domaće".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vjerujem da je bio naporan, ali i ugodan vikend, zar ne Triša?
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajme meni koliki ti vrt imaaaaš. Sadiš li to samo za sebe i svoju proširenu obitelj ili hraniš pola Rijeke sa povrćem iz Skradnika? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |