Radovi- dori-st |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odgledah galeriju od pocetka do kraja i moram rec da si najbolji pocetnik kojega sam do sad vidila. bravooo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Hvala cure, nadam se da će biti više radova sad kad sam malo uhvatila ruku.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Bravo legendo. Super baš mi je drago
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Hvala, južnjakinjo moja.................
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
e pa kapa dolje, kasno sam skužila, od puste priče da si i ti isto dio "ekipe"- stvarno nemam riječi!!!
![]() ![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Od novih će ovaj put samo jedna u rad, ostale će kasnije, ali prošli put su me opskrbile Iris i Kaća, njih ćeš uskoro vidjeti na radovima.
Radi se radi nešto, ne mogu se ja mjeriti s njima, ja još polako i učim se.
Biće nešto slika ovih dana, uspila sam nešto slikat.
Baš nam je bilo lipo na kavi, samo se nitko nije sjetio tebe slikati, to ćemo drugi put ispraviti.
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ma di će kava bez mojih slika?!? niste baš puno falile, pa netriba ni ispravljat
![]() ![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Prvo sam htjela izdvojiti boce, onda sam došla do bočica sa začinima..pa...dalje...neću ništa izdvajati..jer nemrem..i samo da znaš da mi ne djeluješ kao početnica
![]() Samo tako nastavi..
![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Sve mi se sviđa, ali bočice za začine su moj favorit
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Tek sad "otkrila" novu učenicu i ovisnicu, pa očito si imala jako, jako dobre poduke koje su pale na više nego plodno tlo. Boce sa otvorčekima su mi zakon. Čestitam!
|
|
![]() |
|
Vilavita, ljiljana i franjice, hvala vam, eto izvukla minimode iz naftalina moje stare radove............
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
brisi inbox draga!!!!
|
|
![]() |
|
Evo dakle nešto sam mackala, pa neka se vidi, konačno sam i slikala.
Počinjem sa kolekcijom limenki, da mi ne stoji sve u staklenkama po ormaru.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo su isto limenke.
![]() ![]() I sve zajedno
![]() |
|
![]() |
|
Naravno, mora bit i koja boca, već poznati motiv, za moje maslinovo ulje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jedan bocun koji je zamišljen da se u njemu servira vino, a u skladu je sa kompletom posuđa kojeg imam.
">
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj pjat je trebao također upotpunit komplet, ali ne valja sa ovim rebrastim pjatom, sve je nekako neujednačena boja, a i sa strane ova crta ne soatje ravna, uglasvnom, za istu ovu idej moram naći ravni stakleni pjat, a ovaj ide pod vodu.
Usput, po koliko ste plaćali ovakve pjate, je li puno 29 kn, vidila sam u ES ali mi se činilo puno.
|
|
![]() |
|
Ev ojedno ogledalce, kad sam već skinila sliku vidila sam da se vidi otisci prstiju sli mi se nije dalo ponavljati postupak ,nemojte zamjerit.
![]() |
|
![]() |
|
Evo radila sam i jajca, još ih nisam lakirala, gledam ih danima, sve se mislim da li da ih uvaljam u štras ili još nešto obojam, pa zati o lak čeka. Na kraju ih možda ostavim ovako.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I jedna daščica za kruh koja stoji vani na vidljivom, uz žlicu koja je kupljena, pa sam pokušala i da boje i motvivi budu što skladniji, kad već nisam imal isti.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |