Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bijeli jorgovan -poklonio mi opet stric,ovaj put iz svog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
|
![]() |
|
Pelargonije počele cvijetati
![]() i još jedna fuksija,MM se pobrinuo da dobije svoje mjesto na zidu
![]() |
|
![]() |
|
oleander je jučer dobio veću teglu
![]() a jasmin "škatulju"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kućica čeka svoje stanare!! |
|
![]() |
|
a ovo je ječer mm preštihal ispod kruške,sad moram smislit što ću tu saditi |
|
![]() |
|
moja ruža-moram ju preselit s tog mjesta,ne znam dal sad ili da čekam da odcvate??
![]() i moj nesuđeni kamenjar al sam odlučila i njega ću presložiti. Da ga nisam samo opljevila već bi bila prava šikara (ne tražite cvijeće-nema ga)
![]() naravno opet ga treba pljeviti
|
|
![]() |
|
i za kraj aloa - današnji ulov br 2. Dobila ju od jedne tete!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lilly puni se vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma cupkanja ima stalno,bar je tako kod mene,zato sam pokusala korov smiriti sa sto vise kamenja,nadam se da cu ga tako bar malo obuzdati
![]() za nove biljke ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Biljčice su "za pet".
Jorgovan krepandus kao i moj od Korijenka kad sam ga dobila. Sad se uspješno oporavlja u zemlji!
![]() Kamenjar! Ovako na prvi pogled ja ga ne bih preslagivala, jer mi se oblikom i kamenjem po njemu čini baš zgodan. jedino: opljeviti i posaditi svašta po njemu.
Ispod kruške.... puno raznog cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
Slika kamenjara je izdaleka,da se baš ne vidi ta sva travurina,mada ima nešto i cvijeća. Preslagivat ću ga morat jer je sad na djelu gdje ja više ništa ne sadim. To je teritorij MVS!!!!!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
lilly super ulov i pokloni- škatulja za jasmin je baš zakon- a mogu misliti kako je kamenjar bio lijep u punom sjaju- kad je meni i sad s dračem zanimljiv
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Ne da se hvalim ali 2 godine je bio baš ljepi i nije bilo dana da nisam čeprkala po njemu. Ali ponovno će on zasjati,samo na drugom mjestu!
Stručnjaci za ruže- kad slobodno presadim svoju???????????????
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamenjar ima intersantan oblik i šteta bi bilo da ga ne središ, posadi što imaš pa ćeš kasnije lako mjenjati i dopunjavati.
Nisam stručnjak za ruže, ali mislim da je malo kasno sada, možda na jesen. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Baš sam ga danas opljevila,baš je bila hrpa trave i kaj je najzanimljivije takve uopće nema na "travnjaku" a kamenjar je pun.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Jako ti je lijepo cvijece.
Uvrtu se uvijek ima nesto popuniti i dotjerati u red, bitno je da imas dobru volju i zelju, pa ce sve polako doci na svoje mjesto. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pa travnjak joj očigledno ne odgovara
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako ćeš ti to lijepo srediti -bitno je da se ima mijesta -uh blago ti se
![]() |
|
![]() |
|
E da imam mjesta već bi ja sve sredila. A nadam se da i budem za koju godinu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |