moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 89> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hortenzija je prelijepa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a kak bi ti to znala kad nisi bila u doba harača?
![]() ![]() ma bit će i gigant..čekaj da mu sjeme sazrije ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
što jest, jest , stvarno si haračila ali nisi crvenog "giganta" dobila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
slabo joj je cvijeća ostalo...ja sam sve pobrala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma daj nam još malo sličica, ovako nas samo namamiš s ovom ljepoticom, pa bi mi i dalje.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ta hortenzija ti je za nesvesticu ! Pofotkaj ostalo, da mi pratimo
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pratim ja vaše vrtove,curice,samo svoj baš ne pratim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nema je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
shasha
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pogledala sam tvoje cvijeće, prelistala stranice unazad. Ne čudim se što se ostali forumaši pitaju gdje si.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hajde stavi koju sličicu zaželjela sam se tvoga vrta.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš sam danas čepkala po phloxićima i mislila gdje si! Ni meni se neda slikati, ali - slikam izbliza da se korov ne vidi. A tvoje je dvorište cijelo lijepo i sumnjam da nas nebi razveselila pokoja sličica!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Više sam puta mislila na tvoj!
Znaj da mi je niknulo svo sjeme koje si mi poslala (zlatoglavica, delfinijumi kokotić). Polako sam počela presađivati..............
Ajd, please koju sličicu!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a jesi nam zadala posla
![]() sad samo viriš iz prikrajka kad bu to naše-tvoje cvijeće pokazalo svoje čari ![]() |
|
![]() |
|
potpisujem...ajd nemoj da nas mucis
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa draga moja, ja volim te tvoje korove gledati , ali eto ja to vidim i uživo pa se ne "bunim" kao drugi koji se osjećaju uskraćeno
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
da gdje si?
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Shasha pa gdje si ti?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |