Pachira - Money tree |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaborvih ti reci kod nas u Sa
se krece od 25 km do 70 km i to one velike |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Da li je pashira zahtjevna?
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Cini mi se da nije ja svoju zaljevam kad i ostalo cvjece jednom sedmicno i stoji mi na svjetlosti
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Za svaku zelju po jedno drvce?? Ajme dina, pa meni bi onda trebala cijela suma. Nisu to velike zelje....male su...ali ima ih.... ![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
E pa stvarno....money tree.....moze biti da je al da vidite ovo: isla ja danas u onu istu trgovinu i oni snizili cijenu za 10 sfr, tako da pachira sad kosta 14 umjesto onih 24 franka koliko sam ja platila.
![]() ![]() I jos ovo: moja prijateljica prodavacica u istoj toj trgovini nije znala da je i pachira drvo novca. I sad sam joj poslala e-mailom onaj tekst sto sam nekidan nasla na njemackom. A bas je dobar osjecaj kad dodjes u trgovinu i znas nesto sto ne znaju oni koji bi to trebali znati. Zapravo i ne znam da li je bas tako dobar osjecaj jer nekidan sam pitala jednu prodavacicu da li su kapulice zumbula preparirane, a ona mi je rekla: "Ne, one jesu takve kako ih vidite." Pa sam je ja pitala da li ona razumije sta je ja pitam. Kaze ona da razumije. Onda joj ja kazem da znaci kapulice bi trebalo stavit u frizider jer ja hocu da ih imam u stanu. A ona okrenula onaj paketic i cita mi sa njega kako da zastitim kapulice od mraza i zime ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Aurora
![]() toliko si tema napisala u ovom postu da ti samo mogu čestitat na tvojem drvcetu , i širenju znanja o cvijeću ,
ti si Aurora kao mirisni cvijet , svoje znanje kamo god kreneš jednostavno
daješ
a sve dok ima neostvarenih želja drage moje dobro je,
kakav bi to život bez želja bio ![]() Ažurirao angi - 25 Listopad 2007 u 13:36 |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Aurora stvarno si prava. de ti njih tamo nauči kako se cvjeće uzgaja.
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Da li jedno drvce mogu korisiti ja i moja cerka, mislim na zelje.Ona hoce srecu a ja novac.
![]() |
|
![]() |
|
A sta cu od njih angi, rade sa cvijecem, a ne znaju puno toga. ![]() A to o neostvarenim zeljama i ja mislim isto...covjek bez zelja prazan je covjek...kad imas zelju, onda imas cilj, a kad imas cilj onda ides prema njemu, nekad manjim nekad vecim koracima, ali ides, a to znaci da si aktivan... Evo sta se dogadja kad ja u ovo doba dodjem na forum...odoh na kavu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Niko mi ne odgovara.
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Svaka želja jedno drvo .... (napisala Dina gore) |
|
![]() |
|
auuuu, onda trebala bi uzeti dvije za nas dvije.
|
|
![]() |
|
Fatka, ja bi ti odgovorila ali stvarno nemam pojma. Zato bolje sutim. (Sto nije bas cest slucaj, zato uzivaj u trenutku)....haha...da ne bi bilo i za mene ono "pola ure kulture"
![]() |
|
![]() |
|
Fatka mislim da nebi bilo lose da ti imas jedno drvce a kcerka drugo
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
uhuuuuhu, mnogo novca trebaaaa dinooo.Ma hajde ona je djevojka njoj vise treba.Samo ona ne zna sa cvijecem da li ga mogu drzati u svojoj sobi a neka ona njega okiti.Znas ona kada uzme neku biljku ona mi ugine, zbog cega nemam pojma, ali nije ljubitelj kako ja.
Ažurirao Fatka - 26 Listopad 2007 u 18:09 |
|
![]() |
|
Mislim da moze Fatka
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ništa ne košta pokušati...
|
|
![]() |
|
pa naravno probaj i ti Fatka staviti novcic
nemas sta izgubiti |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Na mome ima jedan izboj sa strane...bavim se mišlju da ga otkinem i
posadim u drugi pitar...ima li netko iskustva s rasađivanjem?
|
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Frida,slobodno mozes uzeti pelcer..
Na ovaj nacin sam ja..
Drzao u vodi 10 dana, pojavile se bijele tockice (poceo korjen)
utaknuo u hormonski prah (iako nema potrebe)
i zasadio..
evo vec je poveci primjerak,
znaci ,drzimo fige da i tebi uspije
![]() e da,sad sam se sjetio (mozes gore prekriti folijom )
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |