Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pachira - Money tree
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pachira - Money tree

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
Korisnik
Poruka
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 18:13
zaborvih ti reci kod nas u Sa
se krece od 25 km do 70 km i to one velike
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 19:34
Da li je pashira zahtjevna?
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 20:01
Cini mi se da nije ja svoju zaljevam kad i ostalo cvjece jednom sedmicno i stoji mi na svjetlosti

koga ,kome i šta...
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 20:20
Originalno poslano od člana dina dina napisao:

e znate li sta sam danas cula ????
kako cete znat ako vam ne kazem
kazu da za svaku zelju moramo imati po jedno drvce

Za svaku zelju po jedno drvce?? Ajme dina, pa meni bi onda trebala cijela suma. Nisu to velike zelje....male su...ali ima ih....Wink
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 13:07
E pa stvarno....money tree.....moze biti da je al da vidite ovo: isla ja danas u onu istu trgovinu i oni snizili cijenu za 10 sfr, tako da pachira sad kosta 14 umjesto onih 24 franka koliko sam ja platila. smile101smile101
I jos ovo: moja prijateljica prodavacica u istoj toj trgovini nije znala da je i pachira drvo novca. I sad sam joj poslala e-mailom onaj tekst sto sam nekidan nasla na njemackom.

A bas je dobar osjecaj kad dodjes u trgovinu i znas nesto sto ne znaju oni koji bi to trebali znati. Zapravo i ne znam da li je bas tako dobar osjecaj jer nekidan sam pitala jednu prodavacicu da li su kapulice zumbula preparirane, a ona mi je rekla: "Ne, one jesu takve kako ih vidite." Pa sam je ja pitala da li ona razumije sta je ja pitam. Kaze ona da razumije. Onda joj ja kazem da znaci kapulice bi trebalo stavit u frizider jer ja hocu da ih imam u stanu. A ona okrenula onaj paketic i cita mi sa njega kako da zastitim kapulice od mraza i zime   smile96 ..... Zena nije imala pojma o cemu ja pricam   smile42  
Na vrh
angi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1139
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje angi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 13:34
Aurora Thumbs%20Up,
toliko si tema napisala u ovom postu da ti samo mogu čestitat na tvojem drvcetu , i širenju znanja o cvijeću ,
ti si Aurora kao mirisni cvijet , svoje znanje kamo god kreneš jednostavno
daješ

a sve dok ima neostvarenih želja drage moje dobro je,
kakav  bi to život bez želja bio Wink

Ažurirao angi - 25 Listopad 2007 u 13:36
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 17:20
Aurora stvarno si prava. de ti njih tamo nauči kako se cvjeće uzgaja. smile55
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 19:57
Da li jedno drvce mogu korisiti ja i moja cerka, mislim na zelje.Ona hoce srecu a ja novac.smile96
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 20:18
Originalno poslano od člana angi angi napisao:

Aurora Thumbs%20Up,
toliko si tema napisala u ovom postu da ti samo mogu čestitat na tvojem drvcetu , i širenju znanja o cvijeću ,
ti si Aurora kao mirisni cvijet , svoje znanje kamo god kreneš jednostavno
daješ

a sve dok ima neostvarenih želja drage moje dobro je,
kakav  bi to život bez želja bio Wink

A sta cu od njih angi, rade sa cvijecem, a ne znaju puno toga.  Shocked

A to o neostvarenim zeljama i ja mislim isto...covjek bez zelja prazan je covjek...kad imas zelju, onda imas cilj, a kad imas cilj onda ides prema njemu, nekad manjim nekad vecim koracima, ali ides, a to znaci da si aktivan...

Evo sta se dogadja kad ja u ovo doba dodjem na forum...odoh na kavu. LOL LOL
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 21:14
Niko mi ne odgovara.smile45
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 21:45
Originalno poslano od člana Fatka Fatka napisao:

Niko mi ne odgovara.smile45

Svaka želja jedno drvo .... (napisala Dina gore)
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2007 u 21:55
auuuu, onda trebala bi uzeti dvije za nas dvije.
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 08:06
Fatka, ja bi ti odgovorila ali stvarno nemam pojma. Zato bolje sutim. (Sto nije bas cest slucaj, zato uzivaj u trenutku)....haha...da ne bi bilo i za mene ono "pola ure kulture" smile96
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 17:37
Fatka mislim da nebi bilo lose da ti imas jedno drvce a kcerka drugo

koga ,kome i šta...
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 18:08
uhuuuuhu, mnogo novca trebaaaa dinooo.Ma hajde ona je djevojka njoj vise treba.Samo ona ne zna  sa cvijecem da li ga mogu drzati u svojoj sobi a neka ona njega okiti.Znas ona kada uzme neku biljku ona mi ugine, zbog cega nemam pojma, ali nije  ljubitelj kako ja.

Ažurirao Fatka - 26 Listopad 2007 u 18:09
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 18:17
Mislim da moze Fatka

koga ,kome i šta...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 18:20
ništa ne košta pokušati...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 18:24
pa naravno probaj i ti Fatka staviti novcic
nemas sta izgubiti

koga ,kome i šta...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2007 u 23:33
Na mome ima jedan izboj sa strane...bavim se mišlju da ga otkinem i posadim u drugi pitar...ima li netko iskustva s rasađivanjem?
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2007 u 11:22
Frida,slobodno mozes uzeti pelcer..

Na ovaj nacin sam ja..
Drzao u vodi 10 dana, pojavile se bijele tockice (poceo korjen)
utaknuo u hormonski prah (iako nema potrebe)
i zasadio..

evo vec je poveci primjerak,
znaci ,drzimo fige da i tebi uspijeTongue

e da,sad sam se sjetio (mozes gore prekriti folijom )
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.