moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 28> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam na lijepim riječima.josipa ne samo pelcer hortenzije nego šta god ti se sviđa možeš od srca dobiti iako čisto sumnjam da u tvojoj prelijepoj bašti ima nešto da fali.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nadam se da nisam previše slika stavila
|
|
![]() |
|
nisi baka, hvala ti na posjeti ti si veliki znalac pa mi mnogo znači što si me posjetila
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je predivno,uživala sam u tvojim slikama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
mašala ..kako ti super raste Suzana, Naravno hibiskus, penstemon,pupavica sve ti je krasno ,uredno i nije pretrpano.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
suzi i vanila
![]() |
|
![]() |
|
hvala na komplimentima.josipa ona bijela hortenzija je malo loša juče sam je posadila direktno u vrt, pa na proljeće samo da dobije malo novih grančica tu sam i rado ću ti dati koju.juče sam se ponovila sa rozom lantanom, bila sam u mostaru, pa ako je nemaš mogu ti dati reznicu tebi će se sigurno primiti imaš zlatne ruke
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čini mi se da je ovo penstemon?!
Upravo onakav kakav samo jagoda i ja pikirale na Flori u Zgb-u ali ga više nijsu imali! Šteta! Tvoj je baš simpa!
![]() |
|
![]() |
|
bergenija dobro ti se čini, ovaj drugi na slici je u prirodi dosta tamniji.imam ovaj crveni, bordo i lila
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš je krasan, a i sve ostalo je prelijepo
|
|
![]() |
|
hvala ti otok. a ovaj pupoljak moram podijeliti s vama jer me fascinira, a tek kad se otvori i to ću vam pokazati
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista je prekrasno gledati kako se cvijet hoye otvara! Veselim se cvijetu!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da predivno ...moja nije cvjetala o.g.
|
|
![]() |
|
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Ovako nešto lijepo nisam dugo vidjela,a kakav je tek kad procvijeta ,bravo zaista divno i prekrasno... |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Počela sa pregledavanjem od prve stranice, taman pomislim, mladi vrt tu nema baš puno cvijeća, kad ono svaka nova stranica sve ljepše cvijeće, moji favoriti kod tebe su rododendroni, tako zdravo prekrasni, ljiljani i naravno ona fuksija s početka i sve drugo čista desetka, a tek kada bude malo stariji vrt, to samo mogu u mašti dočaravati, imaš dobar ukus za uređenje.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
smail, jako lijepe riječi koje mi daju energiju da i dalje njegujem svoj vrt i podijelim to s vama kroz slike a oni koji su u mojoj blizini i uživo mogu popiti kaficu u hladovini samnom bila bi mi čast.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |