Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 104> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije ni cudo sto te iris odusevio
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, sve u cvatu, a za iris nemam riječi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvalaa vam drage gošće
![]() tražila sam i napokon našla..slikice još dva nova stara ![]() ovaj iris me osvojio ![]() a bome i pakujac...sad je polako na zalasku ![]() i sad stvarno neeemaa više ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za hoste i heucere
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte lijepa kolekcija hosti i heuchera, a bregi sve ljepši
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konte uživala sam šetati po tvom rascvjetanom "brijegu". Baš ti je prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opaaa, lepe cveteke si kupila a i ovi starosjedioci počinju pokazivati svoju ljepotu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako si se lijepo ponovila,a starosjedioci su se lijepo raširili
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curke hvala
![]() u vrtek je stiglo i par noviteta ![]() dvije nove hostice ![]() ![]() a društvo im radi prošlogodišnja koja se polako odmotava ![]() one kupljene nedavno su već dosta bile potjerale u najlonu pa sad malo kunjaju, ali potjerat će i one ![]() ![]() ![]() ova nekako najviše kunja i brunda ![]() ![]() stigle su i nove heuchere (uspjela sam slikati samo neke) ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je moja prva heuchera ![]() ![]() moram i ostale uskoro predstaviti ![]() djetelina se oporavila od duge zime i polako počinje cvasti ![]() i bijela cvate ![]() ![]() Lantanin žuti iris pupa ![]() ![]() plumbago jedva izvukao živu glavu od zime...ošišan je i tjera polako nove listeke ![]() digitalis se napokon pokazuje jupiiiiiii ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno procvjetao
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, brijeg je procvao!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Odavno nisam šetala po vrtovima forumaša
![]() ![]() Sve je prelijepo,ne bih ništa izdvajala.... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uživanje prošetati, lijepo se zašarenilo.
Onaj bijeli cvijetić je rožac (cerastium), prilično je agresivan, jako se širi |
|
![]() |
|
još jedan vikend prođe i novi tjedan dođe
![]() ![]() ![]() zemlja je već kao beton...kora koja se napravila gore se ne da običnim malim alatom razbiti da bi se nešto posadilo ![]() ![]() ![]() ona kiša koja je davila u subotu...kao da i nije padala, zemlja cvrči kao da vode nije vidla mjesec dana travuljaga raste kao šašava, a da se odlučim samo travnjak imati onda ne bi rasla ![]() uglavnom...samo jedan pošteni dan na raspolaganju i nije dovoljan za ništa osim za pošteni muskulfiber ![]() Lora i anči ![]() inox, baš lijepo da si prošetao mojim vrtekom ![]() vidim da si upoznat sa jačinom vode u ovom kraju i stvarno dobro zboriš...prejaka je ta voda ![]() ![]() nego glede građe...na žalost, sa njom ne bi mogao sklepati ama baš ništa, sve je trulo da se ni skuriti ne može ![]() ![]() poslikat ću uskoro i koju panoramsku sliku ![]() a do tada... ![]() ![]() bijela armeria i neki novi phlox, ali nije onaj puzavi... ![]() ![]() saxifrage (za sada su žive i zdrave) nisu posebno bujne ![]() ![]() ![]() ![]() proljetos kupljen sedum sivko će cvijetati (tako meni izgleda)..slatki mi je ![]() ![]() ovaj sedum se probija pored aubriete i samorasijanog jednogodišnjeg iberisa ![]() ovo će biti visoki sedum ![]() pokušala sam uhvatiti cvijet gaveza...manje ili više uspješno ![]() ![]() ![]() ovome ne znam ime, ali se strašno brzo širi, prošle godine sam čupnula negdje jedan mali, mali picmoljak, a vidi ga sad ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Kratki boravak u "civilizaciji" između ostalog koristim za obilazak vrtova poznanika. Prošetao sam tako i Tvojim zagorskim vrtom i uživao ponovno u krasnom pitomom,domaćem krajoliku zagorskih brega. Da, to je kraj koji ima tak jaku vodu da ju domaći ljudi moraju razrjeđivati sa vinom kak bi ju mogli piti.
![]() Kako sam ljubitelj širokih kadrova uvijek se nalukavam preko i iza ruba margina kako bi sagledao i ono što nije stalo u kadar. Zbilja imaš što pokazati, zato povremeno ubaci koju fotku okolice kao u početku. Inače zapazio sam ja još u 2008. onu staru građu, predivne stare grede i daske. Joj da je to moje, kak bi ja od toga svašta napravil. Zapazil sam u uglovima nekih fotki i neko staro drveno zdanje, uh, uh! Florijanu svaka čast, pun je dokaza svoje muževne nesebičnosti ako povežem sa ranijim Ciminim zaključkom. Razumijem i dijelim Muckovu ljubav prema čokoladi, ali ja si njušku ipak poslije obrišem. Uživaj i stvaraj dalje i Ti svoj raj. LP ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
cure i dečki, sad ja cvatem
![]() a danas sam vam se još malo ponovila kod BB pod sljemenom, bit će poslaaa preko vikenda ![]() Lantana ne spominji mi onu bjelinu ![]() ![]() ![]() mira i lucy, drago mi je da ste bile gosti na brijegu ![]() forzicija samo se nadam da si na nešto mekano pala ![]() hoyčika pa kam ću onda sa svim onim čuvarkućama koje uredno i marljivo skupljam? ![]() ![]() medo, dobrodošao i ti na moj brijeg ![]() ![]() ![]() sutra je petek i pošto je moja polovica na terenu, gibamo cvijećke i ja urediti grunt ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
ajme meni kak je tu sve lijepo!!! svaka pohvala vrijednim rukama, prekrasnom okolišu, isto takvom cvijeću... i još stara drvena hižica, SJAJNO!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajmeee koliko sempića! I sve lijepi.
I nemoj mjenjati kamenjar - ovakv ti je lijep!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |