Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 63> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vec mi ide voda na usta,mmmm,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Znači imaš malo smokava ove godine..... ništa od marmelade
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() Ljetne fotke |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() Iris ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Divno ti je cvijeće, a kozokrvina je kraljica!!!
Kak si ju samo lijepo posložila po zidu! ![]() jel miriši??? |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasna slika ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni je tvoj vrt tako prirodan,divan,a lonicera me odusevila
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove slikice su jako lijepe! Hvala zvrk!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Zvrkica, sunčica, spominjala sam te u srijedu, jel ti se štucalo ?
![]() Tamnoljubičaste perunike su mrak. I meni su ove godine cvale prvi put. Zanimljivo je da im boje variraju od plavocrne, tamno ljubičaste, ljubičaste do crne. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zvrk kod tebe u vrtu doista svega ali ova lonicera vidim svakog oduševljava pa tako i mene, interesira me da li je to samo jedna ili ih ima više posađenih.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno zaintrigirala me kozokrvina i papfer....svaka cast...:D
|
|
![]() |
|
Samo je jedna biljka ![]() |
|
![]() |
|
ne mogu ti opisati koliko mi je drago da se DVD-ovi gledaju ![]() Ako naidem na nesto slicno ![]() ![]() ![]() S ovim irisima stvarno nema muke, od kako sam ih posadila fino rastu, a za koju godinu cu ih razdvojiti i prosiriti po vrtu. |
|
![]() |
|
Hvala , a sto je papfer ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Lonicera jedna a tako bogato razrasla vidi se da te voli.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Ustvari ,bila je rasla na nekom drugom mjestu godinu ,dvije, dok nisam nasla mjesto za posaditi je na ovom zidu (istok)pa sam je dobro skresala prije nego sto sam je stavila ovdje u zemlju. Raste po zici i daju se grane fino oblikovati da se pokrije cijeli zid.raste bez problema i jako lijepo mirisi , pogotovo navecer ljeti. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lonicera je prava ljepotica
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |