Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 09:22
Već sada zahvaljujem na sjemenkama, a vrijednom mužu i tebi veliki pozdrav.smile211
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 16:10

Smail..nema na ćemu..i hvala na pozdravu,

pa na jesen me cimni da me podsjetiš...čaoooosThumbs Up

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 16:26
neka sjediš i siješ, treba čuvati leđa, a i ovako se može
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 18:20
Hvala Moon, drugačije neide "kičmatrans"  i 1100 kvadrata zemljeza održavati..mije puno al je svašta na njij posađeno.Click for a larger view  Click for a larger view
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:08
Wiz da si mi bliže došla bih ti pomoći! Smilesmile78smile84 Znam da nije lako i ja sam danas ko prebijena, jučer sam do mraka sadila  visoki grah kojeg sam samo pola posadila, čeka me još...smile148....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:26
eeee...znaš onu staru...uzdaj se use i svoje kljuse..
I mene čeka iso visoki grah, mahune, salata , i neznam sama kaj još...znam da ima toga dosta..ubila sam se sadeči kuruzu sa grahom i tikvam..Dobila sam puter grah kojeg sam posadila sa kuruzom, a sad mi je ostao trešnjevac, kifl grah, tetovac i neki koje sam dobila od amera..navodno od indijanaca potiče...stara sorta i još neke kao ovi.

Mixture of Chinese Long Bean Pods (Vigna Unguiculata). Native to North and West Africa Photographic Print Long Bean Pods
ove su posađene..i crvene izelene

Arikara Yellow bean

Zuni Gold Beans

Good Mother Stallard Beans
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:29
Lijepe mahune,meni su najukusnije one sto idu na motke.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:30

Čekaj malo, ovo bi trebale biti one duge mahune zar ne?  Ove zelene sam i ja dobila, valjda......SmileSmile baš me zanima kakve će biti....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:42
..da to su od jednog metra, al mene sad više zanimaju ove crvene..one su tradicionalne kineske..stara sorta..navodno bolji okus, dobila sam i neke kaj im plod raste iznad lista pa je lakša berba.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:46
Baš me sad zanima kakve će biti te crvene mahune, držim ti Thumbs Up da dobro urode, pa da nam javiš dojmove...SmileSmile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:48

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:49
Znaš li možda kakav je ovo grah?  Navodno je jako rodan i ukusan, mislim da ću ga kupiti...SmileSmile
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:03
mislim da je to Purple Pod Pole Beans dospiju za nekih 67 dana imam ih i ja samo druga vrsta, jako su fine.  Js sam dobila sjeme ovih nekih File:Decaisnea fargesii fruit1.jpg
Blue Sausage Fruit..ak kaj znaš o tome.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:06
Meni se te crne mahune ne svidjaju,al ako su ukusne mogla bih ih jesti.Tongue

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:10
Mene ti privlači sve što je neobično..nisam za stereotipnos vezana..stare sorte su ukusnije a te plave su raritetne.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:12
Pustilka to crno nisu mahune , nego baš grah...LOLLOL Wiz to plavo je neka vrsta kobasičastog voća, moram priznati da nemam pojma što je to,ali čula sam za to ....SmileSmile
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:15
da evo sad sam googlala..kažu da je izvrnog slatkog okusa..imam sjemenke..nisam još posadila..sad mi je kasno..to je neko grmoliko kobasičasto čudoLOLfinog okusa..moram to na jesen doma u tegli prvo posaditi pa onda vanka na prolječe..moram proučiti u stvari kad se sadi.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:16
Monstera jel grah unutra bijel TongueBig smile bas cudno kora crna,unutra pravi bijeli biser.:)

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:20
A taj crni grah, piše da se zove Purple Teepee Bean, ne zna da li je to onda ista vrsta koju si i ti navela? 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:21
Nije bijel Pustilka, zrno je smeđe....SmileSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.