moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Curke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Cvijeta , cvijeta i cvijeta ali nebi cvijetalo da ti nisi tako vrijedna ! Lijepo je setati tvojim vrtom ! Doci cu ti opet za neko vrijeme !
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Gute Hvala ti lijepa na ovim divnim riječima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vijolice za tebe vrijedi isto sve ovo navedeno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo i ja se prošetah tvojim cvijetnim carstvom, koje je svakim danom veće i ljepše!!!!
|
|
![]() |
|
Tikvić !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Evo i moj potpis..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ups,krivi klik,jos sam mislila dodat da ti je lako imat uredan travnjak kad je macka zaduzena za kosenje trave!Stvarno sam uzivala u tvom cvijecu,kamenjar je za 555555!
|
|
![]() |
|
Prije svega Hvala Miska i Dobrodošla u moj vrt !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Usput mogla bi svratiti i u moj povrtnjak!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
To sam mislila....ako imas traktor,dojdi pa napuni prikolicu i imat ces i kamenjar.Inace,maca ti lipo kosi,a to ca je malo gluha,kod bijelih ti je normalno,narocito ako ima oci razlicite boje,onda je gluha na ono uho gdje ima plavo oko.Nije bitno,glavno da ona asistira u vrtu kad treba
|
![]() |
|
Pa bila sam u grasku....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidim draga da smo mi u nekom istom điru..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma ženo draga pusti luk, tko te pita za luk....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sama setam tebe nigde nema,
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() Draga danas sam ti baš nešto....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
sory, baš mi je žao, izgleda preslatko.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail da samo izgleda preslatko, da znaš tek kakvo je njihovo ponašanje, stvarno im ni psi ni mačke nisu dorasli.....jako su umiljati i strašno su vezani za gazdu, traže stalno svoju dozu pažnje i često su kao mala djeca.... Rijetko kad nisu raspoloženi, a ludorije i akrobacije su im na prvom mjestu.... Jednostavno ih čovjek mora zavoliti....ali ona druga strana njihovog života nije nimalo lijepa....često sam čula ljude da su plakali za njima kao za članovima svoje obitelji, baš sam sad i ja u takvoj situaciji....ono što je najgore kod njih, jako su osjetljivi na kojekakve boleštine , jako su kratkog vijeka, ma kako ih mazila i pazila i umiru u najgorim strašnim mukama.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miska !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |