Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:31
Curke smile78smile84 Leona, evo Betty ti je odgovorila, taj žućo je Zlatoglavica, evo tek sad je procvjetala, a stara je već dvije godine.......
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:23
Cvijeta , cvijeta i cvijeta ali nebi cvijetalo da ti nisi tako vrijedna ! Lijepo je setati tvojim vrtom ! Doci cu ti opet za neko vrijeme !      Klicken öffnet blume-0064.gif in neuem Fenster
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 00:16
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 12:15
 Gute Hvala ti lijepa na ovim divnim riječima!    smile78smile84 I naravno samo dođi, lijepo mi je  vidjeti te u mom vrtu...Thumbs UpThumbs UpHeart

Vijolice za tebe vrijedi isto sve ovo navedeno!  smile78smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 13:58
Evo i ja se prošetah tvojim cvijetnim carstvom, koje je svakim danom veće i ljepše!!!!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:34
Tikvić ! smile78smile84Ja mogu samo sanjati da mi bude sve kao kod vas koji imate puno cvjetića...Nikad vas neću stići....UnhappyOuch
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:58
Evo i moj potpis..smile199 a bas su me noge zabolile jer toliko toga imas za pokazati!Stvarno puno cvijeca i jos svo ono povrce.Nasmijala sam se oko onih puzeva,znam da tebi nije smijesno jer rade stetu ali mislim da su one patke vegetarijankesmile96
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:00
Ups,krivi klik,jos sam mislila dodat da ti je lako imat uredan travnjak kad je macka zaduzena za kosenje trave!Stvarno sam uzivala u tvom cvijecu,kamenjar je za 555555!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:36
 Prije svega Hvala Miska i Dobrodošla u moj vrt ! smile73smile96smile96 Evo moram se najprije iskreveljiti , spomenula si patke, a to mi je za umrijeti od smjeha..Nikad neću zaboraviti taj šašavi prizor s patkama i puževima, frcale su mi suze od smjeha dok sam ih gledala...

smile96 jasno mi je za mačku, ali da nisi nešto pobrkala s kamenjarom, gdje si ti kod mene vidila kamenjar, osim možda da ne misliš na onu rezbarenu ledinu, koja je cvjetnjak u nastajanju, tj...Unutra već ima visokih i niskih trajnica i jednogodišnjih biljaka, sad samo čekam povoljnije vrijeme da to još popunim biljkama koje me čekaju...SmileTongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:40
     Usput   mogla bi svratiti i u moj povrtnjak!  EmbarrassedWink
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:48
To sam mislila....ako imas traktor,dojdi pa napuni prikolicu i imat ces i kamenjar.Inace,maca ti lipo kosi,a to ca je malo gluha,kod bijelih ti je normalno,narocito ako ima oci razlicite boje,onda je gluha na ono uho gdje ima plavo oko.Nije bitno,glavno da ona asistira u vrtu kad trebasmile195 Nasmijala sam se s onom slikom zutog macka kako mrda guzom i oko tih patkismile96smile96i jos i sad me hvata,a ne znan ca mi je bilo...obicno proletim po slikama i ne citam postove.Cijepljenje je isto ok.Neki put i djelujesmile190.Da ne zaboravim i vadjenje krvismile188
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:50
Pa bila sam u grasku....WinkWinkLuk mi skodismile109
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:57
  Vidim draga da smo mi u nekom istom điru..smile96smile96Kad nas uhvati izgleda da nas teško pušta...smile156Maca inače nema različite okice, ali  svejedno gluha je ko noć, treba joj slušni aparatić, teško da bi i tada nešto čula....LOLLOLLOL  A što se kamenja tiče, ja ne smijem niti pomišljati vući kamenje oko kuće, inače ću imati divovske puževe ispod tog kamenja, koji će ih kiki tek tada pojesti?smile180smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 19:02
Ma ženo draga pusti luk, tko te pita za luk....LOLLOL  Ima tu još svašta, nije sve posađeno lukom.....koji će mi .....toliko luka, neću valjda svaki dan praviti sataraš? smile96smile96 A sad se stvarno moram uozbiljiti i ne smijem previše ovdje blablati.......SmileSmile
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 21:49
Sama setam tebe nigde nema,smile200
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 23:40

Draga danas sam ti baš nešto....CryCry   Uginuo mi je ovakav zeko,  moj veliki ljubimac ......smile43

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:02
sory, baš mi je žao, izgleda preslatko.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 10:49
smile220
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 11:44
Smail  da samo izgleda  preslatko, da znaš tek kakvo je njihovo ponašanje, stvarno im ni psi ni mačke nisu dorasli.....jako su umiljati i strašno su vezani za gazdu, traže stalno svoju dozu pažnje i često su kao mala djeca.... Rijetko kad nisu raspoloženi, a ludorije i akrobacije su im na prvom mjestu.... Jednostavno ih čovjek mora zavoliti....ali ona druga strana njihovog života nije nimalo lijepa....često sam čula ljude da su plakali za njima kao za članovima svoje obitelji, baš sam sad i ja u takvoj situaciji....ono što je najgore kod njih, jako su osjetljivi na kojekakve boleštine , jako su kratkog vijeka, ma kako ih mazila i pazila i umiru u najgorim strašnim mukama.....smile220smile43
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 11:45
Miska ! smile78smile43
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.