Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:25
Jesi ove godine sijala onaj De barao yellow 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:28
nisam...moram sve druge iprobati..a ima ih..ima i ima.Big smile
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:30
Jeli silber tanne rani ili kasni? 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:35
dođe u 8 mjesecu..Odoh u krpenzec..evo ovak samBuđenje :(LOL
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:35
Laku noč! smile43
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:36
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Laku noč! smile43

Zar tako brzo odeš*'Ouch
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:39
Umorna sam..prebile me 100kom rajčica..treba to posaditi..lako tebi,ti si mlad..a vidi meBuđenje...neneneeeerem više...adio..laku noć...papppaaa do sutra..možda denem koju sliku...hehhehe
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:44
smile79smile87smile49
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:40
monstera, vidi bob...prepoznaješ li ga, heheheh
Click for a larger view    češnjak Click for a larger view  Click for a larger view     grašakClick for a larger viewkrastavciClick for a larger view
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:47
    ClapClapMoram priznati dobro ti se bob drži, iako mi se čini da je već svugdje trebalo biti sve puno veće.....nekako  ove godine sve kilavi...Unhappy
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:47
..evo moja čičoka, nije stao cijeli red na mobWinkClick for a larger view mladi luk niknuo za 2 tjednaClick for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:49
monstera, pa tek sam ga posadila prije 3 tjedna, mladi luk prije 2 tjedna sve sam kasno sijala dok su drugi oko mene sijali mjesec dana prije a ja kasnije...sve mi je bolje niklo i izraslo nego njima...ova kiša je bila blagodat..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:52
Oooo onda je kod tebe još i super, ja sam mislila da si prije sadila....Moje je prije posađeno, a sve nekakvo kilavo, usput mi još i rovke i krtice poprave stanje u vrtu...ma ludnica...Evil SmileDisapproveOuch
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:58
..ma koliko sam bila tužna i stalno kmečala...bit će da me dragi Bogek pomilovao..stvarno mi je sve o 27 povrtnica niknulo osim pastrnjaka i celera, al i oni budu jer tee niču.
a vidi kolike sam mrcine od sadnica rajčica sadila, pa kad su se sve obijesile, udri ja u suze, mislila sam da su rikša, a kad dođem u nedjelju one veselo kojele stoje..joooj, spavati nisam od brige mogla, budem ih u četvrtak slikala i novu konstrukciju za rajčice umijesto kolaca..
Click for a larger view  Click for a larger viewClick for a larger view
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 11:58
Viz posijala si 100 komada dajzeka,a mislis jos sto kako sam razumila.Mi ko epidemija otimamo drugom povrcu zemljiste da njega naguramo.ja juce pobrala spinat i odmah paradajz nasadila i to gusto ko nikad malo mi koliko god ga imam.TongueSve ti je fino niklo,a sto velis pomogla kisa,da prava je blagodat za posijano bilje.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:01
Pustili, posadila sam 150 sadnica a za balkon ostalo još 50 al mi fale tegle pa moram danas popodne nekaj nabaviti.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:01
LOLLOL Sto me nasmija tako i ja sva u brizi bila kad mi neke nisu nile ko kad smo se priljepile za dajzeke Big smileDe mi reci Mmonstera i ti Viz jel kdo mene slaba basta,kukate slabo nice,a ja kkao vidim moje niklo fino.
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..ma koliko sam bila tužna i stalno kmečala...bit će da me dragi Bogek pomilovao..stvarno mi je sve o 27 povrtnica niknulo osim pastrnjaka i celera, al i oni budu jer tee niču.
a vidi kolike sam mrcine od sadnica rajčica sadila, pa kad su se sve obijesile, udri ja u suze, mislila sam da su rikša, a kad dođem u nedjelju one veselo kojele stoje..joooj, spavati nisam od brige mogla, budem ih u četvrtak slikala i novu konstrukciju za rajčice umijesto kolaca..
Click for a larger view  Click for a larger view
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:01
Pustilka ne valja ti pregusto saditi paradajze, od toga ne budeš ništa imala....Confused Ako mene pitaš Pustili kod tebe je isto nekako polovično, nešto ti je dobro, nešto i nije, Molim te bez ljutnje, ali ovo ti iskreno tipkam....Embarrassed
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:05
Iskreno i ja ih gusto sadim, mislim jedne blizu drugih al su redovi dosta odmaknuti..ja sadim sasvim drugačije koliko sam vidjela od drugih i zadovoljna sam urodom..Pustili samo napravi da imaju dovoljno zraka jer če ti se razboliti.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:09
Da eto Wiz ti dobro kaže, ako nemaju zraka razbolit će se.....A to što kažeš Wiz,  mogu biti blizu jedni drugima, ali onda u redovima odmaknuti, to ti je dobroClapThumbs Up...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.