Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koraljna zvončika - Heuchera
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koraljna zvončika - Heuchera

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 08:30
Imam ove dvije, velika mi je želja nabaviti još.....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 00:47
Bravo za sve heucere, divne su
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:35

mimar, prekrasne slike !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 23:17
Uglavnom ih uzgajamo zbog dekorativnih listova

ali kod nekih ni cvet nije zanemarljiv

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 00:30
Ova bjelocvjetna se baš razbahatila.

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:33
Moram priznati da sam se sada malo bolje zagledala u ove interesantne  biljke . Imam jednu  koja će sada cvjetati i sada vdim koliko je zapravo lijepa i koliko ih ima sve jedna ljepša od druge....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 19:15
Cure krasne su vam Heuchere
Zbilja su to najzahvalnije i najljepše biljke za sjenovita mjesta.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 18:17
Heuchera "Obsidian"
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/mojeslike016_zpsbc040797.jpg. -
Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 18:13
Heuchera "Caramel"

http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/CAM00038_zpsda3b8c1b.jpg. -
Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 18:12
Heuchera "Shangaii"

http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/mojeslike015_zps5cebd0ae.jpg. -
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 01:02
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 16:15
Jedna obična, ovaj put sa crvenim cvijetom

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 21:31

Natalija prekrasne su ti  smile94!
Kod mene su se navukle neke gusjenice iz šume i jednu veliku su mi pojele cijelu. Ostale su samo peteljke.
Jel možda netko zna kak da ih se riješim (gusjenica, a ne heuchera  LOL)?  Može ih se sa nečim špricati?
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 12:08
fala cure

antonija, imam 2-3 karamelaste, moram priznati da mi jedna stalno kilavi, u stvari je najslabija od svih, krene pa se pokunji, posuše joj se listovi pa ispočetka
ali nikad mi nisu stalno na jakom suncu, prošlo ljeto su čak bile u hladovini, sa sjeverozapadne strane kuće, uz zid,
a sad su sa zapadnje strane kuće, ali kad im popodne dođe sunce, štiti ih red lavandi pa su u nekoj šarenoj sjeni

mislim da zelenolisne najbolje podnose sunce, ove šarene i u boji manje uspješno
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 11:28
natalija, predivne su, koliko samo imaš vrsta!!!
ajde mi molim te reci za ovu karamelastu, kako ti se ponaša na suncu. mojoj odma izgore listovi, do nje je tamna i ništa joj se ne dogodi. nemaju one puno sunca ali mi se čini da ga ne podnosi nikako.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 10:45
Natalija, to je pravo blago u teglicama . Prelijepe su ti !
belica,zagreb
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 09:23
Natalija, prekrasne su!
Ove godine sam odlučila nabaviti još koju! Zaista su prekrasne!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 00:01
natalija, bila ti subjektivna ili objektivna, ja kao neutralna moram se složiti s tobom i potvrditi - baš su lijepe. Stvarno su lijepe i toliko ih različitih imaš da je užitak gledati ih
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:27

neke su bolje slikane, neke gore... ali meni su sve lijepe... baš sam objektivna
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.