Koraljna zvončika - Heuchera |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam ove dvije, velika mi je želja nabaviti još.....
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bravo za sve heucere, divne su
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
mimar, prekrasne slike ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uglavnom ih uzgajamo zbog dekorativnih listova
![]() ali kod nekih ni cvet nije zanemarljiv ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moram priznati da sam se sada malo bolje zagledala u ove interesantne biljke . Imam jednu koja će sada cvjetati i sada vdim koliko je zapravo lijepa i koliko ih ima sve jedna ljepša od druge....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Cure krasne su vam Heuchere
![]() Zbilja su to najzahvalnije i najljepše biljke za sjenovita mjesta. |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Heuchera "Obsidian"
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/mojeslike016_zpsbc040797.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Heuchera "Caramel"
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/CAM00038_zpsda3b8c1b.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
Heuchera "Shangaii"
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/mojeslike015_zps5cebd0ae.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Natalija prekrasne su ti ![]() Kod mene su se navukle neke gusjenice iz šume i jednu veliku su mi pojele cijelu. Ostale su samo peteljke. Jel možda netko zna kak da ih se riješim (gusjenica, a ne heuchera ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
fala cure
antonija, imam 2-3 karamelaste, moram priznati da mi jedna stalno kilavi, u stvari je najslabija od svih, krene pa se pokunji, posuše joj se listovi pa ispočetka ali nikad mi nisu stalno na jakom suncu, prošlo ljeto su čak bile u hladovini, sa sjeverozapadne strane kuće, uz zid, a sad su sa zapadnje strane kuće, ali kad im popodne dođe sunce, štiti ih red lavandi pa su u nekoj šarenoj sjeni mislim da zelenolisne najbolje podnose sunce, ove šarene i u boji manje uspješno |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
natalija, predivne su, koliko samo imaš vrsta!!!
ajde mi molim te reci za ovu karamelastu, kako ti se ponaša na suncu. mojoj odma izgore listovi, do nje je tamna i ništa joj se ne dogodi. nemaju one puno sunca ali mi se čini da ga ne podnosi nikako. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Natalija, to je pravo blago u teglicama . Prelijepe su ti !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Natalija, prekrasne su!
Ove godine sam odlučila nabaviti još koju! Zaista su prekrasne!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
natalija, bila ti subjektivna ili objektivna, ja kao neutralna moram se složiti s tobom i potvrditi - baš su lijepe. Stvarno su lijepe i toliko ih različitih imaš da je užitak gledati ih
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |