Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 79> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Fala miško!!!!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miskopiskoooooooooooo
, a ti buba maor kiss kiss za cd-ace i ikeu
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
nis, jedan karavan i idemo za koprivnicu :)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
koja je razlika između euroshopa u koprivnici i u varaždinu....jel to isto??
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
isto...ja sam prošli tjedan bila u vž i skoknula do euroshopa...imaju nešto drugačiji asortimani tih drvenarija i skuplji su nego mi...npr. kutija za vino je kod nas 45,90 tamo je bila 49,90...neka kutijica koju sam ja platila 14,90 tamo sam uzela za 19,90...i tako, ima izvjesnih razlika.
|
|
![]() |
|
aha, znači razlike su samo cijene.....super, fala
|
|
![]() |
|
nema na čemu |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Znači na grupnjak u Koprivnicu, ja sam za
|
|
![]() |
|
da ne bi bilo |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Miško, znači ti si iz Koprivnice ili tu negdje? Jel znaš možda tko za Tepku ( to ti je onaj koji proizvodi voćne rakije Đorđević )ukrašava boce????????
![]() |
|
![]() |
|
ne znam, ali mogu provjeriti...zakaj pitaš?
|
|
![]() |
|
evo, provjerila sam...njegova žena
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
misko, imam zimulje na fabii ne bojim se snijega :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zemska se druzi s automobilistima pa cim padne dojava da se kod frenda struze, svi stavljamo zimulje, jer ubrzo nakon toga padne prvi na sljemenu. nema da omane niti jednu godinu :)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Oprosri što ti do dana današnjeg nisam komentirala radove, jako lijepo radiš, ugodno sam iznenađena, vidi se da imaš puno znanja i talenta...super, suepr, super na kvadrat
![]() |
|
![]() |
|
Miško, mislila sam da si im ti u pripomoći. Ma prošle godine smo kupili neke likere od njega pa mi je to ostalo u sjećanju ali ne i flašice.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme kak si ti zgodnu seriju napravila kutijice i nakita, to mi je promaklo, ali supač stvarno..bravo
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme a tek vreće, to mi se stvarno sviđa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |