pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovaki su moji neriumi imam ih 9
![]() malo sam ih sad podšišo tj skroz do starog stabla ..... ![]() sad se vracaju u formu.... a i spasio sam 6 neriuma koji su bili bačeni.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jedan ovaj obični.....
![]() |
|
![]() |
|
lopoči ....
svijetlo roze.... ![]() bijeli... ![]() dok nadjem sliku imam jedan tamno roza |
|
![]() |
|
![]() najveca ribica u jezeru.... |
|
![]() |
|
clematis koji cvate samo jednom godisnje neznam zasto...
![]() |
|
![]() |
|
sepivrenumi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
weigela
![]() |
|
![]() |
|
ovako je izgledo moj ljiljan u 6 mj...
![]() |
|
![]() |
|
![]() eo ga i tamno roze lopoc |
|
![]() |
|
bugenvilija mi je samo jednom cvala i to proljetos vjerojatno zato sto je bila zaklonjena tj bila je u sjeni pod krovom nije imala sunca uopce...tako je bilo ove god al nagodinu nece...
![]() |
|
![]() |
|
malo jezerce koje je prije par dana polupano ....nema ga vise.... stavim slike sada malo sam bio vrijedan....
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
nisam znala da lopoč ima tko divan cvijet! ma prekrasan! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lopoči su ti prekokrasni, a klematis je jedan i jedini, za mene!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Panda, uživam u slikicama - a zanima me što se s jezercem dogodilo??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pa ne svidja mi se više samo cu travu posadit.... ja ti stalno izmjenjujem pa tako da je to kod mene normalno.....
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pregledala sam tvoj vrt od prve stranice
stvarno imaš predivno cvijeće i u vrtu, sobno a isto i jezerske biljke, ribica je tu..
divno je kako ti uspijevaju i pelagonije, čuvarkuće, oleandri, ruže, ma tko bi sve pobrojao.. Čestitiam!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dragi Pandić šteta što si polupao ono jezerce, bilo je predovno. Vjerojatno ćeš pravit veće i ljhepše. Javi mi ,molim te, da li ti je stigla pošiljka od mene. Potpisala sam se svojim pravim imenom ( incijali S. K.)jer sam slala preporučeno. |
|
![]() |
|
Tikvić u tvojoj temi sam ti odgovorio da mi je stiglo sve ....hvala ti puno.... nego rasulo se neko sitno sjeme smedje boje neznam sta je malo je krupnije od sjemena prkosa....jezerce mi je bilo tesko za odrzavat svaka tri dana zelena voda pa mjenjaj zaj..... se ovako mi je jednostavnije a i imam ono veliko jezero.... :D
mari5510 hvala ti.... :D |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ono sitno sjeme je pakujac mix. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |