lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala cure moje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
počelo je !!! jesi napunila bocu sa svojim uljem ? a na tanjur stavi (opet svoje) arancine. pusa
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Jako lijepo,godi gledat masline iz ovog sniježnog okruženja
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijep komplet
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mima, nije kamen već gips-odliv,
Tara-Braun, boja je twin color smaragd-bronz. Fala puno na svakoj lipoj riči ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Radovi su za gledati.Dobri su ti, valjda sam i već to napisala, ali nikad nije previše
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Šetkam ,pa svratila i do tebe,jako lijepih radova kod tebe,zaista si vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako mi se sviđa ova slika u okviru koji imitira zid. Kako si uspjela dobiti tu boju. Ja se uskoro spremam raditi nešto u takvim okvirima, a ova tvoja boja je stvarno super.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Dobri uratci, nema što. Je li to kamen?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo,posebno su mi se svidjele kuglice i kutija.
![]() |
|
![]() |
|
fala lipa moje cure
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga tanja i ti meni nešto kažeš tvoji radovi su super , e baš ne poznajem ovu tehniku dekubaža ali nemogu ni sve znati, ali tvoji radovi su prelijepi kako si samo puna ideja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |