Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 92> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divnih biljaka ima u tvojem vrtu...kakva će to krasota biti slijedeće godine kada se sve lijepo razraste...pravi vrt iz bajke...stalno ću pasti oči na tvojem cvjećeku...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
hvala na viziti..drago mi je da sam zdrava u vrtu....hahahh...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jedna kratka vizita da vidim kako si, kako napreduješ... uvijek vrijedno - to je moja dijagnoza tvog vrta za večeras!
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
a plava sljiva sve pobrkala..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a ja mislila mrezicu postaviti da se digne malo...neka ga onda dolje a za zid cemo nesto drugo....hvala ti...hoja ima vece listove i deblje a vidjet cemo kad naraste i pocne raditi ljeto svoje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Josipa, bršljan ti se neće sam popeti na zid jer nema hvataljke kojima bi se držao.Ovaj bršljan je lijep kao pokrivač tla. Ako se pokoja grana i podigne iznad tla, često se dogodi da smrzne kod većih minusa.
Granama koje su na zemlji ne smetaju minusi. Mislim da je na zadnjoj slici hoya. |
|
![]() |
|
brsljan koji nema na svakoj grani korjenje nego samo korjen iz kojeg potjece...jedva cekam da se prosiri po zidu...
![]() prepoznajte mi ovaj ![]() i ovaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Josipa stvarno je lijepo, bila si vrijedna
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Japanskom javoru s ovako divnim lišćem teško je odoljeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
a vidi moe ljepote kako se on meni crveni...
![]() jos jedna loncijera...nece biti prazno ![]() ovaj sam zaboravila kako se zove i njega cu malo zastiti... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a ovo mislim da je bukovaca,,,stavit cu na prepoznavanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i jos malo dok nisam iz asovila..
njima sam jucer napravila improvizirani staklenik i pikirala dosta u njega...trebat e mi isti za cvijece... ![]() ![]() a mi smo ukiselili jucer ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ebvo jos koja slicica dok ih nisam stavila pod pokrivac jer se bojim da mi ih mraz ove godine ne osteti...samo jos malo bolje da se zakorjene...
![]() ![]() [IMG]http://i57.tinypic.com/29p98pu.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lijepo cu ih umotati za svaki slucaj da nesmrznu... |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Josipa
![]() Svašta ti raste i lipo napreduje ![]() Na onoj slici gdje si napisala cupea,to nije ona nego mlječika ![]() Meni se isto kamenjar najviše sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
evo jos koja dok ih nisam posakrivala...
malina krupna i velika...izrezala sam skoro svu lozu da mogu penjacice posaditi...a ova je dosla kao narucena... ![]() waigela ![]() cupea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() menta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ja cu jos malo izaci ![]() ![]() moj najdrazi kamenjar...sa kamenom moga oca sa korduna ![]() rambler chevy chas...ma i ja cu da narastem velika curica... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |