Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 69>
Korisnik
Poruka
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 01:50
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Drage moje hvala vam što navraćate u moj vrt.
A sada molim pomoć!!!

Budući da se već polako pripremam jer se toplo nadam da će zima zaista više proći...imam i jedan mali problemčić...

Prošle godine sam kupila dvije ruže, ali ne znam koje su sorte i kako se zovu, pa molim da mi znalci prepoznaju koje su to ruže radi orezivanja. Htjela bih to napraviti točno kako bi me opet obradovale svojom raskoši.
Dakle evo slika...

A ovo joj je cvijet, koji jaaako lijepo miriše...

Da je barem jedna od mojih 100 zapelcanih takva!!!!!   Fenomenalna je, jel i miriše tako dobro kako dobro izgleda!!!!!smile120
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 08:38
krasan si poklon dobilaClap sobno bilje ti je lijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 09:19
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Hvala vam na posjeti smile78

Bigi prvo je škrinja a drugi je frižider. Šta onda imamo isto?Smile

Drugo, draga, drugo. Frižider.

smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 11:37
Mali kaktus drago mi te je vidjeti u mom vrtu.Smile

Lantana, tu mirisnu pelargoniju sam nedavno dobila od moje doktorice ( imala sam lumbago, pa sam išla), ali joj se listovi suše. Poslije sam pročitala da se pelca u lipnju!!! Nadam se da če izgržati još malo, dok je ne stavim van na terasu.

Free ova ruža miriše za poluditi!!! A vidim da je potjerala već sa novim pupovima, pa se nadam da će ove godine biti i raskošnija nego prošle. A cvjetala mi je tri puta, a zadnji puta je imala cvijet kada je već snijeg uvelike padao!!! Čudo jedno...

Antonija i ja sam sretna sa novim cvijećem, a i vidi se da sam " majska kraljica", to jest proljetno dijete. Probudila sam se i skoro svaki tjedan kupim neki novi cvijet, a zamisli šta će biti kada krenu kupovine cvijeća za terasu? Smile

Bigi drugo, drugo, drugo je frižider. Onda je isti, ja sam s njime prezadovoljna. Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 06:54

Došla sam vidjeti tvog zamića, kad: on već pravi dečko! Noviteta ima (nisi odmarala Wink), slutim da će i ove godine biti lijepa rascvjetana terasa!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 10:40
Hoya, ja postajem hiperaktivna krajem veljače ( kao mačka Wink) jer mi je 01.03. neka psihološka granica, jer smatram da poslije tog datuma ne može biti više one prave zime ( dobro može, ali ja se tješim da ipak ne bude).

Noviteta za sada samo doma i u uredu, ali već se brusim za vrt. Kupila sam si tri nove ruže, samo što moram naći mjesta za njih.Smile Ah, šta ću kada ih obožavam...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 22:41
O blago vama, meni od problema u vezi zemlje više biljke nisu na pameti nit me svrbe zeleni prsti nego oni koji vade novceCry

Biljkice su ti prekrasne, dracena je prava manekenkeThumbs%20Up

Pelargonija bi se mogla bilo kada zapelcati, samo je treba zasjeći ispod zgloba lista. Ja sam pelcala dobijene krajem 11. mjeseca i žive su listaju. Imaju jutarnje sunce i na umjerenoj toplini.

Čime si đubrila ruže lišće im je jako zdravo i izgledaju dobro dohranjivano.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 06:46
I ja sam kao i Smrcko pelcala pelargonije bez obzira na godišnje doba. Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 07:55
Proljeće, pa vidim ja da ti ne spavaš, ipak se nešto događa. predivna ti je "song of India", od kada sam je vidjela kod Otok morala sam je imati, evo sada je imaš i ti. Nije zahtjevna, ja je samo gledam i uživam.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:35
Šmrcko primjetila sam da te nema na forumu. Nadam se da ćete sve uspjeti riješiti sa što manje nerviranja i sa minimalnim financijskim izdatkom. Slika ruže je od ljetos, a čime sam ih gnojila, više ne znam, moram pogledati koje gnojivo za ruže sam imala.
Ova pelargonija je imala čak i korijen, tako da u biti nije zapelcana, ali mi nešto kilavi...

Nataly drži mi fige da uspije...Smile

Triša, ovo je moje vrijeme buđenja, pa uskoro će moj imendan jel' taako?
I ja sam oduševljena tom dracenom  "Song od India", a kada sam je tražila vidjela sam da je i ti imaš i da si oduševljena.
Samo mi reci, kako brzo ti raste i da li ćeš joj kidati vrh da ti se grana?
Smile

P.S. znaš koliko sam ja oduševljena kada sam si kupila dvije, jednu za doma a jednu za ured, tako da ih po cijele dane gledam...LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 20:39
Ne brigaj ako pelargonija ima korjenje, prilagođava se. Samo nemoj prezaliti , to će je ubiti. Kod mojih se zemlja i rasapuca, zaboravim na njihLOL

Već smo riješili dio problema, sad pružamo korak ka cilju. Radit će se glavni projekt i iskolčavanjeSmile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 23:09
kako se drži ova ljepotica

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 15:51
Mari već je ostala bez cvjetova, ima samo lišće, koje i ne izgleda baš tako reprezentativno. Nadam se da će preživjeti još ovo malo zime...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 00:07
Prekrasno ClapClapClapClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 07:29

I ja stalno sebe uvjeravam da je zima dosta harala i da je vrijeme da proljeće uđe u sve vrtove! Disapprove

Time is something you can never get back..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 15:19
Pa evo, danas je klimatološki moj imendan, ali kod nas sunce sija i snijeg pada, koja luda kombinacija!!!????
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 16:02
Neka proljeće dođe što prije u naše vrtove i sunce u naša srca.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 22:38
Sretan ti imendanWinksmilie_ga_042.gif
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 15:00
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Neka proljeće dođe što prije u naše vrtove i sunce u naša srca.
smile141

Šmrcko, hvala ti!!!smile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:11
Nije  bitno od kad su slike ni zašto si ih stavila (ja i tako ne znam odgovor ni na jedno pitanje), ali je tako lijepo gledati to krasno cvijeće u toplim ljetnim bojama dok vani huji zimska bura!Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.