Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 69> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da je barem jedna od mojih 100 zapelcanih takva!!!!! Fenomenalna je, jel i miriše tako dobro kako dobro izgleda!!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
krasan si poklon dobila
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Drugo, draga, drugo. Frižider. ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mali kaktus drago mi te je vidjeti u mom vrtu.
![]() Lantana, tu mirisnu pelargoniju sam nedavno dobila od moje doktorice ( imala sam lumbago, pa sam išla), ali joj se listovi suše. Poslije sam pročitala da se pelca u lipnju!!! Nadam se da če izgržati još malo, dok je ne stavim van na terasu.
Free ova ruža miriše za poluditi!!! A vidim da je potjerala već sa novim pupovima, pa se nadam da će ove godine biti i raskošnija nego prošle. A cvjetala mi je tri puta, a zadnji puta je imala cvijet kada je već snijeg uvelike padao!!! Čudo jedno...
Antonija i ja sam sretna sa novim cvijećem, a i vidi se da sam " majska kraljica", to jest proljetno dijete. Probudila sam se i skoro svaki tjedan kupim neki novi cvijet, a zamisli šta će biti kada krenu kupovine cvijeća za terasu?
![]() Bigi drugo, drugo, drugo je frižider. Onda je isti, ja sam s njime prezadovoljna.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam vidjeti tvog zamića, kad: on već pravi dečko! Noviteta ima (nisi odmarala |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, ja postajem hiperaktivna krajem veljače ( kao mačka
![]() Noviteta za sada samo doma i u uredu, ali već se brusim za vrt. Kupila sam si tri nove ruže, samo što moram naći mjesta za njih.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O blago vama, meni od problema u vezi zemlje više biljke nisu na pameti nit me svrbe zeleni prsti nego oni koji vade novce
![]() Biljkice su ti prekrasne, dracena je prava manekenke ![]() Pelargonija bi se mogla bilo kada zapelcati, samo je treba zasjeći ispod zgloba lista. Ja sam pelcala dobijene krajem 11. mjeseca i žive su listaju. Imaju jutarnje sunce i na umjerenoj toplini. Čime si đubrila ruže lišće im je jako zdravo i izgledaju dobro dohranjivano. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja sam kao i Smrcko pelcala pelargonije bez obzira na godišnje doba.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće, pa vidim ja da ti ne spavaš, ipak se nešto događa. predivna ti je "song of India", od kada sam je vidjela kod Otok morala sam je imati, evo sada je imaš i ti. Nije zahtjevna, ja je samo gledam i uživam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šmrcko primjetila sam da te nema na forumu. Nadam se da ćete sve uspjeti riješiti sa što manje nerviranja i sa minimalnim financijskim izdatkom. Slika ruže je od ljetos, a čime sam ih gnojila, više ne znam, moram pogledati koje gnojivo za ruže sam imala.
Ova pelargonija je imala čak i korijen, tako da u biti nije zapelcana, ali mi nešto kilavi...
Nataly drži mi fige da uspije...
![]() Triša, ovo je moje vrijeme buđenja, pa uskoro će moj imendan jel' taako?
I ja sam oduševljena tom dracenom "Song od India", a kada sam je tražila vidjela sam da je i ti imaš i da si oduševljena.
Samo mi reci, kako brzo ti raste i da li ćeš joj kidati vrh da ti se grana?
![]() P.S. znaš koliko sam ja oduševljena kada sam si kupila dvije, jednu za doma a jednu za ured, tako da ih po cijele dane gledam...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne brigaj ako pelargonija ima korjenje, prilagođava se. Samo nemoj prezaliti , to će je ubiti. Kod mojih se zemlja i rasapuca, zaboravim na njih
![]() Već smo riješili dio problema, sad pružamo korak ka cilju. Radit će se glavni projekt i iskolčavanje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kako se drži ova ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
Mari već je ostala bez cvjetova, ima samo lišće, koje i ne izgleda baš tako reprezentativno. Nadam se da će preživjeti još ovo malo zime...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ja stalno sebe uvjeravam da je zima dosta harala i da je vrijeme da proljeće uđe u sve vrtove! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pa evo, danas je klimatološki moj imendan, ali kod nas sunce sija i snijeg pada, koja luda kombinacija!!!????
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neka proljeće dođe što prije u naše vrtove i sunce u naša srca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sretan ti imendan
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Šmrcko, hvala ti!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nije bitno od kad su slike ni zašto si ih stavila (ja i tako ne znam odgovor ni na jedno pitanje), ali je tako lijepo gledati to krasno cvijeće u toplim ljetnim bojama dok vani huji zimska bura!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |