Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 137> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tvoj čupi je pravi čuvar, divan ti je!
cvijeće u beču je lijepo! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme, kod tebe već počelo cvjetati. Nadajmo se da najavljivani snijeg neće nanijeti neke štete!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da li ja to dobro vidim da se kod tebe bergenija sprema cvasti
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
da, bergenija krenula, njoj ne smeta ako i zahladi, čak ispod snijega će cvasti
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepe 3 slike |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bergenija i kod tebe cvita
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi su ti ova dva grmiča
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
upravo sjedim pred komp. i moj sivko na krilu pregledavam sta ima novo kod tebe ,kad je sivko ugledao tvog cupka skocio prema komp. ja i mm se ismijali do suza
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anaida, Fani, Lantana, to su mali grmići, sad se više ne skrivam iz grmlja, već ću se uskoro izgubiti u travurini, jer moj sin otplovio u svijet, još ne znam tko će kositi
![]() niho volim kad pucaš ![]() mali kaktus, sunceeee, imam i ja nešto što se prezentira u Beču (oxalis) ![]() antonija draga si mi ![]() baka bolje bi bilo da pada ovdje nego u Primorju ![]() Mira021, ludog stražara imam ![]() misty, snijeg bi bio dobar za zaštitu proljetnica i bolje nego što misliš ![]() Enrikova nona tvoj je još luđi od moga ![]() baka, još jednom ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čupko je baš sladak, pravi čuvar. A grmovi su baš lijepi kao da je već proljeće. Uzela sam recept za valjčiće i za vikend ću probati i slane i slatke.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo tri slike, ali prelijepe, pa ponekad je i to dovoljno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mari, uvijek se isplati poslikati! nitko brže od tebe ne mjenja avatare!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno Msari,nadam se da te zaobisla s.mecava
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
otkud sam otkucala slov s
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |