dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 139> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo si to osmislila. Ali vrati srčeko. Baš mi je bilo slatko. navijam za njega
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Agava
![]() Tikvić ![]() Karmen ![]() Hvala vam cure! A za srce... tko zna, možda me i nagovorite. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hej curo, vidim da si bila jako vridna! Bravo!
Bit će to superićka kad se malo odignu biljčice! |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala ti Anđelka!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Vrijedne ruke
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovo sunce neda nam mira ,stalno nas vuče van a još razno razne ideje koje se trebaju odraditi pa da vrt zablista vidim i kod tebe je tako -samo napred
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
Blue sky
![]() Vijolica ![]() Hvala vam na posjeti cure! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Super ti je nova gredica.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
To uopce nije skromno,pa kod tebe je pravi rasadnik cvijeca
![]() |
|
![]() |
|
Hvala miska na posjeti i lijepom komentaru!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Danas.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Moš mislit: napisala danas, natakarila par slika bez ikakvog objašnjenja,komentara, naziva......
OK, cvijeće ti je lijepo,ali daj malo sebe unesi u predstavljanje svojih slikica, baš si lijena za pisanje, a? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Aralija, hvala ti!
![]() Nadam se da će ovo moje dvorište jednom zaista i postati, ako i ne bajka, ono barem lijepa cvjetna priča. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Glikice!
Aj, draga moja, pa zar su potrebni nazivi i komentari za savim obične tulipane i ranukuluse? Osim, možda, da ih jako volim... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
danas...vidim tvoju sjenu...nije mi baš zanimljiva
![]() ![]() ...jel carska kockavica? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma piši nešto kao: plavetnilo, pa rozeno,pa crveno pa......
idem ja sad kod sebe staviti jedsnu slikicu, pa da vidiš ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Je draga Lovro, carska kockavica je!
Pozdravljam te u svom dvorištu, dobrodošla! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |