Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 104> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čekamo slikice noviteta!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kako ćemo mi žene otići išta drugo šopingirati kad sve novce dajemo za cveteke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesice kao da sam s tobom kupovala, tvoj će vrt biti vrlo konkurentan, baš kao i lani, a kad pridodamo još ove novitete, tko će nam biti ravan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nemam fotić kod sebe pa ne mogu pokazati, ali danas sam baš fino tržila
![]() ![]() ![]() ![]() trajnice kamenjarke su po 7 kn...i morala sam si malo ponoviti kamenjar ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja Korjenko, da su to samo hoste, imaš jednu heucheru, vuče na još pa imaš par dalija, vuče na još
![]() zagorka pa znaš da sam ovaj put samo htjela virnuti i kao pravi karakter, ništa ne kupiti...fakat jesam ![]() bergi pa odmori i čekaj pravo vrijeme...kada dođe nećemo znati kamo sa sobom od posla ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drago mi je da je još nekako uspavan kao i ja!
Već sam mislila da ću morati promijeniti forum, jer su svo nekak nabrijani i stalno nešto rade, sade i siju sve u šesnaest!
Drago mi je da nas ima i manje aktvinih.............
Od sad ću češće dolaziti na ovu stranicu.................nekako me opušta!
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
slučajno si išla u šoping i slučajno si kupila cvječke?
od kud mi je to poznato ?! ![]() (super izbor ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam lani proširila kolekciju hosti, to ti je tako čim imaš 2-3 vrste vuče te na još,još.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek presretna --samo tako ljepotica
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidiš, da si planirala nebi našla ovako lijepe primjerke. Najbolje je kad je "slučajno". Samo, ja se pitam kada je nama to "slučajno"
![]() |
|
![]() |
|
jupiiiiiii
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kontesa, lovit ću sjeme, a akose bude ponovo dovoljno raširila računaj na malu biljčicu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
pa kaj nisu neplanirani događaji najbolji?
![]() zagorke, vidla sam da ste opet u shopingu bile ![]() Lora, molim te, kada ona tvoja ljepotica hosta procvate, kibiciraj joj sjeme i spremi mi ![]() ![]() Lantana, draga moja, ma samo neka se vrijeme smiri i idu one u zemlju i neka izvole rasti ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo si to ti "slučajno" šopingirala
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Samo ti skupljaj hoste
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sluuuučajno sam i ja danas svašta kupila...slluuuučajno.
Hostice pazi i mazi da imaš i za mene(bum si valjda zapamtila kakve si ti kupila da ih sluuuučajno ja ne nabavim)
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ja dolazim kad se hostice razrastu , znaš ono za sjenu
![]() Dobar ti je taj slučajni šoping ![]() |
|
![]() |
|
Lantana...mislim da počinjem skupljati hostice
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte dobar izbor, posebno ove hoste
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim, vidim, ne smiješ ići u slučajni šoping - haa- ha, ali kad ovako uspješno završi - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |