Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 152> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desetka za lantane.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivne cvjećke, osobito ova plava!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nisam baš na najlegalniji način došla do njega...
![]() Jel ga vas dvije dugo imate? Ne znam ništa o njemu, osim da je porijeklom Meksikanac
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
olala koka pa kod tebe je sve u cvatu i baš mi se tako sviđa
![]() vidimo se na kaviciiii jeeeee |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo ti je cvijeće Sarice,sad vidim da i ja imam ovaj narančasti cosmos,ja i Anaida nismo znale koji je to cvjetek.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepe su tradeskancije i drago mi je da ti se sviđaju, milice, ako želiš koju reznicu, vrlo rado...pokušat ću ih nabaviti još nekoliko, valjda ću ih moći utrpati...
što se tiče ježeka, vjerujem da će ti se vratiti, tako je i kod mene u vrtu...odu i nema ih neko vrijeme, ali se uvijek vrate
![]() |
|
![]() |
|
Gibasisa se osula sitnim bijelim cvetekima, preslatka je:
![]() dupla svijetlo plava campanula je oživjela: ![]() krosandra nikako da dobije na volumenu, ali stalno cvate: ![]() begonija je također zahvalana, nema ljetnog dana bez cvijeta: ![]() od svih lantana, ova je najzanimljivija, poput kameleona je: ![]() narančasta ljepotica: ![]() Cosmos sulphureus, prvi cvijet: ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bas stvarno lijepo crveno i zeleno ! Pravi ugodjaj !
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno i tako lijepo njegovano cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo cvijeće. Nisam do sada znala sve ove nazive tradeskancija. Svaka je zanimljiva na svoj način. Lijepo što imaš svoga noćnoga gosta. Moji ježići su na žalost otišli.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hvale vam curke,još se malo zacrvenilo:
![]() ove dvije milostivice imaju visoki zaštitni faktor:
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koja prelijepa džungla na tvom balkonu Saro.Očarana sam!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme sara koliko tradescantia bas su mi drage ja ih imam oko 6 . . . a kod tebe sam sada pokupila tocne nazive za nekoliko njih;) a sve je divno guzva na balkonu je prava oazica ;)
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prošli vikend sam prolazila kroz Senj i gledam hoću li te negdje vidjeti, gledam da vidim gdje po kućana cvate cvijeće, ali nisam zapazila. Inaće ove tradeskancije (ja ih jednostavno zovem starinski puzavci) su me oduševile!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pocrvenili ste ti i tvoj balkon na najljepši mogući način.. Kao mlade snaše |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sarice,ne treba,hvala ti,imam puno vrsta,samo su sad sve polomljene,pa sam ih stavila u vodu da mi puste korjenčiće.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
hvala ti, mali kaktus, ako želiš koju reznicu, vrlo rado spremim za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Taman po mojem guštu, draga moja! Volim tradeskancije i nadam se da će ih biti još
![]() |
|
![]() |
|
Nataly, ovu pelargoniju obožavaju bijele mušice i stalno se borim s njima, a lišće je zeleno jer je veći dio dana u hladovini, sunca ima samo rano ujutro i kasno popodne...boja je predivna, zar ne?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |