Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:06
boja mi jako lijepa,ma da je na slici bila ovakva

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:14
ovo je iz večerašnje šetnje mojim vrtom.nisam znala da li bih šetala ili sjela i plakala
od toga ne bude ništa

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:21

Ne da je lijepa nego preljepa kao i sve ostalo. Komentar na trešnjice, to su one crne rane kojima se slade svi a najslađe su pticama zato preduhitrite ih . Vidjela sam komentar kod mene. moje nisu biijele već svjetlije crvene, kod nas kažu "durače" zašto durače neznam , pa ne dure se valjda, durimo se mi kad ne možemo dohvatiti granu a na njoj krupne veličine srednjeg orahaLOL

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:22
Moram se povratiti vidim voda pliva da nije nedajbože bila tuča?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 10:10
ovaj puta nije tuča,ali je toliko kiše da ne može zemlja sve upiti.evo danas opet pada.već je fujjj...
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 10:30
E ajama i kod nas već sve pliva. Ali ne želim vjerovati da nam od povrtnjaka neće biti ništa. Kad nam sunce grane odmah će se i biljčice pokrenuti. Upravo kao i mi. Heart
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:19
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

E ajama i kod nas već sve pliva. Ali ne želim vjerovati da nam od povrtnjaka neće biti ništa. Kad nam sunce grane odmah će se i biljčice pokrenuti. Upravo kao i mi. Heart
nadam se da si u pravu.jedva čekam 2 dana u komadu da ne pada
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 07:37
Znam draga, kako ti je-tako mi je! I kod mene vrt izgleda ko prljavi bazen.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 08:23
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Znam draga, kako ti je-tako mi je! I kod mene vrt izgleda ko prljavi bazen.

nije mi jasno šta je to ove godine.sve sporo raste,jer je zima,a onda još i ova kišurina.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 16:04
Pozdrav, draga ajama...vjerujem da će se tvoj povrtnjak oporaviti i da će sve lijepo roditi, pred nama je mnogo sunčanih i vrućih dana.
Kao i većinu i mene mame tvoje krasne trešnje, da si bar bliže, sama bih se pozvalaLOL.
Cvijeće ti je prelijepoClap, moji iberisi nisu tako lijepi, sitni su i slabašni, najvjerojatnije im ne odgovara hladovina  gdje sam ih posijalaConfused.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:42
, moji iberisi nisu tako lijepi, sitni su i slabašni, najvjerojatnije im ne odgovara hladovina  gdje sam ih posijalaConfused.
[/QUOTE]

sara ako imaš mogučnosti posadi ih na sunce.oni nisu osjetljivi,a cvatu cijelu godinu
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:43
poklon moje drage prijateljice
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:55
i još jedna u isčekivanju ''lojtrice''

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:56
Prekrasna žuta ljepotica i Clap za prijateljicu
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 15:01
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Prekrasna žuta ljepotica i Clap za prijateljicu

da štefice takva prijateljica se teško nađe
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:25
prijateljičin poklon ima pupove
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:40
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:41
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:41
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:44
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,357 sekundi.