Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 104>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:52
divno je kod tebe,a fuksije su skroz lude
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:33
gio hvalaa
danas neću puno daviti sa sličicama, samo jedna, ali vrijedna smile127
oduševio me svojim izdanjem ove godine....achimenes naravno Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:38
Pa kontessa gledam ja taj tvoj achimenes i sve si ga mislim gdje ste to nabavile jer je to meni nepoznati cvijetak!? Koje uvjete traži, sunce ili sjenovite položaje...........morat ću si iduće godine nabaviti ga!Stern%20Smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:02
bergi, ovoga sam dobila skroz slučajno prošle godine od susjede sa posla, kasnije sam kupila još dvije vrste (bilo je u bau nečemu) i jednu vrstu sam dobila od sare i sad sam u potrazi za drugi bojama jer sam oduševljena njima Big%20smile
odgovara mu svijetlo, sjenovito mjesto, mislim da mu na suncu listovi nadrapaju, na jesen ga prestaneš zalijevati i spremiš unutra (moj je bio u podrumu) i na proljeće izvadiš iz stare zemlje i gomoljiće posadiš u novu zemlju i čekaš da niknu Wink moji su dugo kilavili i onda najednom podivljali i sad svi lijepo cvatuSmile

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:13
jedna,al vredna i predivna
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:17
pa stvarno je fantastičan cvetek , moram ga i ja nabaviti Approve!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:54
Ajde mi reci jeli tvoje sijeme od .achimenes ili uvijek kupuješ noivu biljku. Kod mene svi zadrže njeno sijeme 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 23:27
gio draga, uvijek mi je drago vidjeti te u svom dvoru Wink
ivna pa bumo negdje nabavile taj cvijetek za tebe Wink
nihoooo....pa nisam niti primjetila da achimenes daje sjeme, on ima male gomoljčiće i oni se množe...i to sadim Smile

Zagorski bregi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 23:38
Mene su oduševile fuksije između ostalog!
Jel namaš problema sa bijelim ušima ,one obožavaju fuksije Confused ?
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 01:38
Konte draga malo sam ti pregledala stranicu da vidim novosti....Puno lijepih cveteka imaš. Fuksije su br. 1, a odmah iza njih achimenes. Baš je sladak taj achimenes.Je li on trajnica ili ljetnica? Do ove godine ga nisam imala pa ne znam ništa o njemu...Imam ga izgleda u jednoj tegli, ali je mali i nije još cvijetao. Kakva su tvoja iskustva s njim? Bilo bi mi drago da preživi i onda bi druge godine bio sigurno bio  rascvjetan...smile64
sutra je novi dan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:34
anči, kad si već spomenula te beštije bijele, neki dan sam primjetila da su napale abutilček i englezice pa sam ih na brzinu makla od fuksija jer ako ih se dohvate bit će muke Confused

jagoda tebe dugo ne vidjeh Hug
ma achimenes je jednostavan...ima gomolje i s njima se dalje razmnožava Smile na jesen ga spremim i ne zalijevam iako se može uzgajati i kao kućna biljka, ali to nisam probala za sada...i na proljeće gomolje istreseš iz zemlje i posadiš u novu Smile

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:38
Predivan ti je ahimenes, imam ga i ja i zbilja me oduševila ta biljka, pogotovo što na proljeće sama izađe nakon zime i nema s njom nikakve brige.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 00:53
Evo i mene u tvoje zagorske brege.
Vrtek ti je sve ljepši i ljepši, a broj vrsta ti se stalno povećava.

Vidi se da si postala pravi meštar od vrta. Još ti jedino preostaje položiti diplomski ispit iz Lopate i onda ćeš biti diplomirani meštar od vrta.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 10:27
Triška baš mi je žao što se nismo srele u vrtu Hug
Cimica, nemoj mi samo lopatu spominjati jer koji god plan krenem razrađivati, dođem do dijela u kojem naiđem na uporabu lopate LOL

Zagorski bregi
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 19:37
lijepo je vidjeti kako se tvoj vrt popunjava smile141imaš puno predivnog cvijeća
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 19:57
joj kakvi ahimenes....aj reci koje boje imaš,ja samo onu lila....i budem dobra neću spominjat nikakve alatke ak daš koji gomoljčić LOL
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 21:37
Kontesa, pa ti bi trebala biti fuksija (nick name)...fuksije su prekrasne! Meni baš ne ide s njima, ali vidim da ti nemaš takvih problema!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 08:29
Konte bregi su ti prekrasni.Clap
Nema što nema.
I ja ću se popiknuti na fuksije. Ovog ljeta otkrivam ljepotu tog cvijeta preko vaših različitih. U tome mi se i čini ljepota... imati više njih a u raznim bojama. Tvoje su prekrasne!ClapClapClap
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 12:12
Fuksije su preeeeeeeeeeeedivnesmile64smile71
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 15:08
curičke hvala vam i drago mi je da ste bile u posjeti Wink
hana, slobodno spominješ lopatu, možeš ju čak i koristiti (pokažem ti mjesto gdje je baš postoji potreba da se lopatari Wink) imam plavi i rozi, ali njih imam po 5 gomolja pa bi se trebali još malo razmnožiti, da me podsjetiš na proljeće? Embarrassed i imam ovaj lila

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.