Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mog ne/rada
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mog ne/rada

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
Korisnik
Poruka
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 14:01
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Rijeka 53, daj otvori svoj dnevnik radova- što se tu guraš , pazi da te Iris ne izbaci, ipak je ona s Klisa.

Originalno poslano od člana iris iris napisao:

ma ne smeta meni rijeka ali mogla bi baš i otvoriti svoj dnevnik Tongue

......hehehe svakog gosta tri dana dosta, necem se gurati ni smetati samo sam htjela pokazati i sada sam ih maknula.

Vrlo rado bin ja otvorila dnevnik da imam tu srecu da zivim svakodnevno kao vi svoj vrt, ali kako je to meni samo ljetna vikendica to cemo za sada zaboraviti......nadam se da ce doci i to vrijemeWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 14:05
Rijeka, nemoj zafrkavati, svaki vikend nešto delaš, pa brat stalno nešto čačka, zaljeva, kosi travu, stavlja šator, stolice, pije se kava, nije istina da neš što pisat, a radovi u kući tek, a podrum, a kamenje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 14:08
Cryali nema cvijeca kao kod svih vas, as ga ipak ne moren staviti koliko bin htjelaCry
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 14:46
ma rijeka nisi trebala micati slikice......samo smo te zezale Wink
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 14:52
smile169
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 21:36
ajd rijeka vrati slike.....ili otvori svoj dnevnik pa ih tamo stavi....baš su simpa slike sa škrinjom Tongue

danas smo muž i ja napokon porušili oras što je bio preblizu kuće i sad mi je taj dio tako pust Confused a nemam više ni hladovinu ispred kuće nego samo iza .... al predugo smo odugovlačila a pročitala sam da se njegovo korijenje uvlači u temlje od kuće i nije bilo izbora-morao je u vječna lovišta

p.s. zanemarite nered Tongue od lonaca....sutra ću ih spremiti LOL

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 22:09
Šteta oraha, ali biti će to zgodno mjesto za nešto - smislit ćeš ti već što.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 21:21
Ja sam čula da ispod oraha nije zdravo sjediti pogotovo za muške???!!!

Iris imaš li djecu???
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:16
nemam djecu proljeće

a što se tiče ove praznine mislim da ćemo početi sa vrtnim roštiljem pa onda dalje kud nas misao odvede Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:21
Roštilj je uvijek dobra ideja!!!
Usput blizu 1000 si, samo da znaš da te pratim!!!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:23
nemoj me pratiti....uhodo jedna Big%20smile

a šta dobijem kad skupim 1000 ?  Tongue
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:26
Napiši pa ćemo vidjeti.I ja sam znatiželjna.Ja ganjam 500, pa da znam šta me čeka kasnije.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:29
Mikice kad skupiš 500 čekaju te naše prekrasne slikice a očekujemo i tvoju....znači isprobavaj poze Big%20smile

p.s. evo 1000 sam skupila i sad sam odrastao grm LOLLOLLOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:40
Ups pa to je bilo brzo, sada si me uhvatila nespremnu!!!
Hoćeš pršuta upravo jedem a to mi prvo pade na pamet!!!
Izludile su me sa paštetom od kulena a  trenutno ga nemam u frizideru pa sam udarila po pršutu...
A šta bi ti htjela povodom 1000???

A ti Mikice za nagradu dobiješ sve nas (jasno na slikama)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:41
Iris vau - čestitam na 1000 - sad si velika i odrasla- kako je lijepo vidjeti okrugli broj u tvojem postu.
Sad mogu poć spavat - tebe sam čekala.
RIJEKA

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:46
Iris čestitke!smile73
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:51

hvala

evo vam jedan svježe ubrani buket s Klisa
večina cvijeća je s korijenjem i sutra sadim Wink

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 22:54
To što ubereš u prirodi- to je nešto najljepše što može biti.
Neka ti uspije.
RIJEKA

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 23:02
Sretno sa sadnjom!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 23:34
Iris, čestitam ti , ali i ja ću uskoro za tobom, već drugi tjedan.
A cvijet bih ti poslala ali bi to trajalo vjerojatno do nedjelje dok mi komp otvori slike, pa si ti jednostavno zamisli da sam ti ga poklonila!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.