Ideje za vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 29> |
Korisnik | |||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ovo mi se jako dopada:
![]() ![]() |
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
||
ovo je bio raj za oci, posebno nama koji zivimo u stanovima....
|
|||
![]() |
|||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
||
Kad već spominješ Njemačku darijaz evo kako izgleda jedan park u jednom malom gadu u Njemačkoj gdje sam bila prošli tjedan
|||
Pozdrav iz Osijeka
|
|||
![]() |
|||
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
||
cure sve te ideje za vrt su fantastične , ali to mogu samo da sanjam, prvo cviječe nam je preskupo, i daleko je hrvatska od toliko ljepog savršenstva, suprug mi je slikao engleske i holandiske vrtove kad je bio na terenu boli glava da sjednem i plačem ili da se preselim tamo
![]() sve te zemlje drže do ljepote, nap njemci svoje parkove i jezera uređuju a mi tj pojedinci preko noči bace vreču smeča i čim jedan baci postane deponija pozdrav curama na ljepim slikama ![]() |
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Ova dolje slika je baš fora,sad si mi dala dobru ideju, pa ću znati kud ću sa starom WC školjkom!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
||
igraj se s ovim
http://www.smallblueprinter.com/garden/ |
|||
![]() |
|||
boakill ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
||
ne znam gdje da stavim pitanje.. znate li koji program za uređenje cvjetnjaka,da se može besplatno skinut,ili online da se može uređivat??
|
|||
![]() |
|||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
||
Dojmljivo, posebno me privukla kompozicija sa sukulentima. Sviđa mi se kako i u ljetnim mjesecima izgledaju zdravo i lijepo, a bome mogu se pohvaliti i raskošnim bojama.
|
|||
Sutra je novi dan.
|
|||
![]() |
|||
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
||
Visby - Botanički vrt, Švedska |
|||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
![]() |
|||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
![]() |
|||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
Lošinj
|||
![]() |
|||
||
Je li kućica mala ili su čuvarkuće ogromne?
![]() |
|||
Lošinj
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
||
![]() |
|||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
||
pingy321, ako misliš na sedum burito, ja sam ga kupila početkom travnja u bauhausu u ZG |
|||
Lipik
|
|||
![]() |
|||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
||
Lijepo Anaida,posebno ovaj gore kreativni nered.
|
|||
sutnja je zlato....
|
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
||
![]() |
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |