Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 56> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joj, kaka slatka jajčeka, i ja sam svoja već počela no nikako da poslikam....ja te kvačice nisam našla u chemacu, di to stoji??
kupila sam neku žicu al je ružna, a vidjela sam samo one za kugle, koje preko zlatnog ringa imaju neki dodatak, zlatnu kapicu nekakvu... |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam naručila preko interneta. Nisam iz Zg. I ovo je za balone, ali ko da je važno. Zazovi ih, a možda ima i NB. Idem malo uživat u snijegu. Do pisanja.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
aha, hvala ti puno...budem svratila sutra k njima...ajde uživaj, kod nas se već otopio...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sara, jaja su baš vesela i lijepa! Koliko su velika?
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
neobična slika Dubrovnika - za dugo sječanje, a jajčeka su ti odlična
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Jajčeka su ti odlična no pogled kroz tvoj prozor danas me ipak više fascinirao (iako sam snijega presita za slijedećih deset godina, u DBK m je baš foran)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga odusevile su me slike dubrovnika pod snijegom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala. Jaja su veličina 6, a večeras ću radit 8 čine mi se bolja. Dubrovnik je večeras skroz bijel, sve je pokriveno jer pada cijeli dan, evo još pada. Mi svi virimo kroz prozor jer nismo navikli. Ja sam baš razbila glavu još me boli.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Nadam se da ti je prošla glava, tako ti je to s nama Dalmatincima kad je snijeg, nama sedmo čudo........Jučer je u Splitu bio totalni raspad sistema radi snijega, danas ga nema na žalost djece..........
Nego, mi Splićanke na kavi smo komentirale tvoje radove kako su dobri i posebni, pa se nismo složili oko tehnike zadnje kutije. Je li to samo shaby ili još nešto,? Kako je nastalo ono sa strane, one vene?
|
|
![]() |
|
Oj! U nas još snijeg samo više ne pada. Glava je bolje. Lako da sam se razbila na snijegu, nego gledajući snijeg kroz prozor, a cijelo sam jutro hodala i nisam pala. Mama mi je slomila ruku, a i ona je samo kroz prozor gledala snijeg. Ma... Ono je bio obični shaby s krivom salvetom. Onu ispod sivu koja se malo i grčila jer sam je lijepila u komadu nisam ni skidala nego sam lijepila preko, a onaj smeđi dio...to mi se nije htjela skinut salveta pa sam ogulila nožem i svidjelo mi se kako je ostalo.
|
|
![]() |
|
Evo nova jajca koja sam napravila dok je sniježilo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj ono s ovčicom je preslatko!!!!
a ovakvo plavo sam i ja napravila, ta salveta mi je savršena za jajca...samo sam ja koristila druge detalje s te salvete... |
|
![]() |
|
kakav ti je ovo stalak za jajce??
|
|
![]() |
|
A s obzirom da je sniježilo dugo, a ja imala slobodne dane evo da vam pokažem jednu kanticu u koju ću staviti jaje i grastice za cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nije to stalak to je kupica za pit rakiju pa mi je bilo zgodno
|
|
![]() |
|
ahaaaa....mmmm, ova tegla s anđelima mi je baš sjela....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
saara, odlični su ti radovi...slažem se sa bubamarom, ova teglica plijeni pozornost
![]() |
|
![]() |
|
Hvala i mom tati je najdraža. Meni je možda ona i ova s biciklom
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |