lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Kaca
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Jako mi se sviđa uradak sa suncokretima..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Drago mi je da ti se svidja Vilo :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepo,veselo,razigrano
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Potpisujem! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Meeeedeeenooo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose i dado ! Lak i brz uchinak...no to nisu motivi koji mene nadahnjuju pa ce vrlo brzo naci novog vlasnika :)
|
|
![]() |
|
izzy
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lili, baš su slatke, meni su i drage ovako jednostavne, jer ako imaju previše motiva "ubiju" cviće, onda ono ne dolazi do izražaju.
I baš je uredno napravljeno, super.
![]() |
|
![]() |
|
Dori, hvala ti...no ja slabo volim te imitacije cveca... ali je laka salveta, a meni prvi rad na teglici pa eto...valjda cu obradovati prijateljicu s ovim poklonom
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne, prave proljetne, razigrane!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sigurno će se obradovati....tako jednostavno, a opet tako prekrasno....
I stvarno toliko uredno i precizno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
prekrasno...pogotovo ona kutijica za čuvanje salveta i piteri...uglavnom svaka čast!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Po kvaliteti izvedbe izgledaju kao da su peglane, a pošto je ovalna vazica ne vjerujem da se da peglat. Nema nigdje ni jednog nabora. Svaka čast!
|
|
![]() |
|
Thanks
![]() Nema peglanja... to su krojeni sitni motivi...izdashna salveta. |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasno pravo proljeće!
|
|
![]() |
|
Ljiljana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
...znaš , više uopće nisam iznenađena...ti si pravi majstor... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |