Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 43> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe si darove od muža dobila
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
U kući prepuno i u roštilju je stiskavica,baš su se lipo razrasle,a lavanda je postala prava rokerica
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasna ti je džungla , moja lavanda stablašica se ovog ljeta uništila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrašno! biljke zimuju s puno ljubavi,vidi se to!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Moon, hvala na posjeti
![]() Anči, to je otprilike polovica spremljenih cveteka, ostali su u podrumu i ostalim prostorijama ![]() Gute, hvala na posjeti ![]() ![]() Šmrckice, ja živim podno gore Ivančice, nije to velka gora al eto zabijelila se ![]() ![]() Antonija,tiha patnja ti na proljeće više neće biti patnja već radost, pobrinit ćemo se već nekako ![]() Semira , meni gužva zna često biti frutrirajuća ![]() Konte, frkovito je i kod mene, vjeruj ,ali te dijelove ne slikam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gužvaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() opet moram pohvaliti lavandu stablašicu jer mi je baš simpa ![]() astericus može i vani ostati jel daaa? reci da može ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Gornji dio hodnika me oduševio. Koja gužva!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
brrrrrrr, nevolim snijeg ni na kompu vidjeti, brrrrrr odma mi je zima!zar je već pao snijeg, strašno
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice
![]() Pa dobro di živiš Ivna, kad je tu već snijeg. I koja je to nadmorska visina? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bila sam ti u posjeti ! Ako se ne varam , malo se vidi i ona stolica koju si "obradila" ! Cvijece i sve ostalo je prekrasno ! Sad sam se nagledala i Ivancice pa idem malo dallje ......
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasan terapijski kutak, na kraju šetnje sam se malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nasmijali su me komentari na ovaj (pre)rani snijeg...Uglavnom svi smo se složili da ga je lijepo (meni osobno ni tad
![]() ![]() Kao što sam već i rekla vani baš i nemam što slikati, danas su poslijednje dalije izvađene iz zemlje, još moram neko grmlje zaštiti i to je to, nije baš lijep pogled po mom vrtu...Većinu toga sam unijela, nešto više u kuću a manje u podrum...Ove godine malo eksperimentiram tako da mi je kuća krcata biljem (većinom stubište).Evo malo slikica, samo da steknete dojam kako to izgleda ![]() nerinu sam unijela u kuću misleći, e sad je gotova, ali jok, cvijeta i dalje ![]() ![]() ![]() ![]() s ovom bijelom mirticom me muž neki dan iznenadio ![]() a donio mi i ovo ![]() moj projekt stablašice lantane ne cvate više narančasto već crveeeeno ![]() jedan od mojih abutilčeka ![]() pun je pupića ![]() sjećate se roštilja ![]() ![]() morala sam i ove mališane negdje smjestiti ![]() gornji dio hodnika ![]() pa malo donji dio ![]() ima cveteka i na srednjem podestu ali ipak nešto manje ![]() ![]() ovako izgleda astericus koji mi je cijelo ljeto prekrasno cvao ![]() možda bi joj trebalo šišanje ![]() ![]() I to je to zasad ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Otkad nisam bila u tvom vrtu
![]() ![]() a one zadnje slike su divne,ne radujem se snjegu ali vise ga volim od kise i blata. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ivna, i Sljeme je jučer tako izgledalo, šteta što ga nisam slikala...
A tebe nije briga što će snijeg uskoro i tvoj vrt zabijeliti, ti si kupila dovoljno drva za grijanje...koliko ono metara? 20?
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ja volim "snježne"slike,ali isto iz topline svoga doma,a kod mene puše bura brrrrr.........
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe slike Ivančice i ne mora uvijek biti cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepa slika.Ma uz toplu peć nije ni tako loše imati ovaj bijelo jesenski pogled!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |