Triša slavi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure, ma naravno uvijek rado primam čestitke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() TRIŠA SRETAN ROĐENDAN!!!!
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Sretan rođendan draga i od mene!
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno nikad nije kasno, samo vi nastavite s dobrim čestitkama i prekrasnim cvijećem - baš sam sretnica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas mi je zao sto kasnim sa zeljama!!
Sve najbolje Trisa i kao mali poklon saljem ti ovaj mali kaktus ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Je zašto ne , volim primat čestitke - hvala vam, primat ću ih i dalje
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Htjela sam dobre želje rasporediti, ostaviti malo i za drugi dan. Pa prema tome našoj slavljenici
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Draga imenjakinjo! Sretan rođendan, neka Ti se ostvari sve što želiš.
![]() Ispričavam se što kasnim, ali za dobre želje nikad nije kasno. Bila sam na rodnom otoku, ovaj puta bez laptopa i interneta. |
|
![]() |
|
Hvala vam svima drage moje cvjetne prijateljice!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga imenjakinjo, usprkos kašnjenju, od srca ti želim sretan rođendan, puno zdravlja i kondicije za sve poslove koji te još čekaju! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ispuni godine životom, a ne život godinama.
Ostvari ono sto želiš, i sačuvaj ono što voliš!!
![]() Sretan ti rođendan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Triša neka ti je sretan rođendan! Želim ti ispunjenje svih želja koje si sama poželiš!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sretan Ti rođendan draga Triša (iako malo sa zakašnjenjem ali od srca)... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš je završila fešta kod mene, ušla sam u novi dan i svratila klratko na forum. Opet hrpa čestitki, svi dragi ljudi, čestitari, cvijeće u plavom, divne želje od svih vas. Hvala vam svima veliko!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neka ti svaki dan bude sretan, da ga provedeš u zdravlju, sa svojim najmilijima i i neka ti je sve cvjetno!
Felicita http://www.youtube.com/watch?v=Q0wZQbK938Y&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXeq2_Hw1eIRHTaolRmCl169 ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sretan rođendan i ispunjenje svih želja želim ti od
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
SRETAN ROĐENDAN !
NEK TI SE OSTVARE SVI TVOJI SNOVI I NEK TI SE ISPUNE SVE TVOJE ŽELJE.
Od srca....
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |